šizofrēnija

smagi,kad šī slimība piemeklē kādu no ģimenes locekļiem:(
slimais savu slimību neapzinas,smagi cieš pats un sagādā ciešanas pārējiem.
pie ārsta iet kategoriski atsakās.....
ko darīt,kā palīdzēt?
lūdzu padomus tikai tiem,kam pašiem ir personīga pieredze ar šādiem slimniekiem......

selnija_      Ir milzīga pieredze, apmēram 33 gadu garumā. To īsumā nevar izstāstīt, ciešanas tāda, ka pat ienaidniekam nenovēlēsi. Piekdien dievs atbrīvoja no tām, rīt apglabāšu. Tā lūk.

bella_    1 Limonija,.... nav jēgas man ko pierādīt medicīna, tur es darbojos 20 gadus .. aprunājies ar kādu kas Tvaika ielā pastrādājis kaut vai neilgi... to patiesību no malas nav grūti saskatīt....ja ārstētu nebūtu tāda psihiski slimo statistika, juglā nebūtu konsultāciju centrs.....Pārdaugavā nevērtu vaļā kārtējo psiho konsultāciju iestādi....
ar zālēm noņem simptomus.........un tas nebūt nav tas pats kas ārstē....

Magda555    1 Šeit izklausās,ka diagnozi noteicis raksta autors.Kad saslimst ar šo slimību,noteikti nākas saukt ātro medicīnisko palīdzību,kura tad slimo aizved uz speciālo ārstniecības iestādi.Šizofrēnijai ir ļoti labas zāles,kuras lietojot,cilvēks kļūst,kā visi citi un ir atkal darba spējīgs.Apkārtējiem šī vaina nav pamanāma.Zāles jālieto visu mūžu,bet dzīvot ir iespējams pilnvērtīgu dzīvi.
Tikai ieteikums radiniekiem.Ja ārstējošais poliklīnikas ārsts nepiemeklē mūsdienīgas,labas zāles,un slimais radinieks mokās,noteikti nomainiet ārstu.Ejiet uz privātpraksi,kur pret slimo izturēsies ar atbildības sajūtu,un izrakstīs labas žāles,kuras neradīs smagas blaknes.
2020-04-10 20:31

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu