Depresija

Pieredze, lai tiktu tai pāri?
Striķi un ziepes nepiedāvāt, var paklausīt un paņemt.
Radi un draugi aizņemti ar sevi, nelīdzēs. Ceļojumi un citas izklaides vairs nepalīdz.
Kā tomēr savākt cilvēku , lai viņš spētu priecāties , kaut vai par saulainu laiku?

ega27 (2013-06-04 17:23)      Izskatās pēc ilgstoša bezdarbnieka ,kam patīk iedzert.Sūti viņu pudeles lasīt un depresija kā ar roku atņemta.

DarkOwl (2013-06-04 17:38)      mans variants ir otra pusite....vismaz interese no preteja dzimuma...vajadzigs cilveks, kas pilns optimisma un tad viss bus ok:)

artursp (2013-06-04 18:00)      Sports, sekss, mīlestība, aizbraukt ĪSTĀ (!!!) ceļojumā (nevis AI sūdā uz Turciju), darbs, kuram redzi jēgu, kaut kāda Tev ekstrēma nodarbe (kur Tev jādomā par izdzīvošanu, jābalansē uz SAVU spēju robežas - vot, kad koncentrēsies kādu laiku uz to, tad visas līdzšinējās "problēmiņas" diezko nopietnas vairs neliksies) utt. Ja nekas no tā nepalīdz, tad tiešām striķis un ziepes.

Adamsone (2013-06-04 19:33)      Ja viss ir ilgāk kā DIVAS nedēļas, tad tikai ārsts. Bet no taviem komentāriem izskatās, ka tu neesi spējīga to saprast, kārtējais tantuks, kas tik ļurina savu.

limonija (2013-06-04 20:33)      Tik tiešām - vajag beidzot tiem, kuri nezina, kas ir īsta depresija, izbeigt duļķot ūdeni ar savām ajurvēdām un sporta nodarbībām! Dakteri vajag, pie tam psihiatru, nevis psihologu;) Varat uzrakstīt man privāti, ieteikšu labu speciālisti - Rīgā. Tā ir smadzeņu ķīmija(vulgāri izsakoties), kas ar zālēm jānoregulē, varbūt kuņģa čūlu vai pneimoniju arī ar seksu un ekskursijām vajag ārstēt, visziņi? Kad zāļu kurss iziets, tad gan noder i sports, i ekskursijas, lai garastāvokli nostabilizētu...

Naktsbrauceejs (2013-06-04 20:39)      Depresija nav mirstamkaite un to var novērst īsākā vai garākā laika posmā ,atkarīgi no konkrētā gadījuma,bez antidepresantu un dārgu psihologu palīdzības.Par to ,kā to panākt,nevar piecos vārdos uzrakstīt,pie kam depresijai var būt padaudz iemeslu.Divas nedēļas atpakaļ vadīju semināru par CSN (Centrālā nervu sistēma)disfunkcijām,stressa ietekmi utt........Būtu šī ziņa ātrāk,paaicinātu ņemt dalību.

DAfrika (2013-06-04 23:36)      Autorei nav ne mazākā sajēga, kas ir depresija, tikai vāvuļo smuki... Un komentāri pie kājas. Gan jau ka izlobīja, ka depresiju ārstē fitnesa zālē!
Apbrīnojami, kā cilvēkiem patīk pļāpāt pat ja ne nieka nesaprot, par ko vispār runa iet.

tuntule (2013-06-04 23:45)      ar steigu pie speciālista un lai izraksta kādu vieglo antidepresantu - citaloprāmu vai tml.

bacter (2013-06-04 23:57)      Osteorefleksoterapijas metode

Postremo (2013-06-05 04:29)      kaa tas ir, kad visa pasaule vainiiga , ka man slinkums ko dariit, vai kaa?
Te jau kautkas teica - kameer buus zzeelotaaji, buuss iideetaaji.
Var jau cilveeks nojuugties ( plaiek taads diivains), ja, teiksim, tikai straadaa, un neatpuussaas nekad, vai otradi. Bet to tak var pareguleet ! Jaannem briivdienas, japagull ilgaak jaabrauc pie dabas utt. Katrams savs. Kaadreiz noder arii vienkaarssi iedzert vairaak, paluureet seriaalus tellukaa....
Ja godiigi, nezinu, kas ir taa depresija. Muusdienu izdomaajums.Dziive nav rozzu daarzs , un ir kas to nespeej piennemt :(

walmets (2013-06-05 14:30)      Viens no apslēptajiem cēloņiem, depresijas pazīmes parādīšanai ir mīletības trūkums. To var saprast tikai tas, kurš stipri iedzilinās probl. būtība.

saule2009 (2013-06-05 16:53)      TESSA unLIMONIJA, ja autore jautā pēc padoma, tad tā nav vēl pati smagākā situācija. Autorei pašai stingri jāizlemj, kā pašai mainīt savu dzīvi, lai nenonaktu lidz smagai depresijai, tiek piedāvātas dažādas iespējas, bet viņa pati pieņems lēmumu. Neviens uz paplātes gatavu nepienesīs. Ja nezinat, kas ir ājurvēda, tad labāk nerunājiet to, ko neziniet. Ja autore ir savlaicīgi pamanijusi savu problēmu, tad ari ājurvēdas masāža var palīdzēt. Personīgi man ļoti līdz, ir jāmaina domāšana un attieksme pret apkārt notiekošo. Un tas nav nekādas glupības.

Andromeda1984 (2015-10-25 20:43)      Depresija ir ilgi un rūpīgi slāpētas un smacētas skumjas. Ir svarīgi aizrakties līdz skumju pirmcēlonim. Un otrs, kas ļoti labi palīdz, ir nodarbošanās ar labdarību (ne ziedošana, bet pašam fiziski iet un darboties: kaimiņtantei dārzu uzrakt, kaķus barot, suņus vest ārā, bērnunamos bērnus atbalstīt, veco ālužu pansionātos raudāt kopā ar kādu tantuku/onkuli, invalīdi utt) darīt to no sirds, neko par to negaidot pretī, pat ne paldies. Labdarība iedod zmadzenēm kaut kādu klikšķi, kura rezultātā smadzenes pašas sāk ražot laimes hormonu, bez depresantu palīdzības. Protams, arī zāles palīdz, bet ir jāmeklē pamatcēlonis.

amandita (2016-02-26 11:36)      psihiatra konsultācija, antidepresanti
te nelīdzēs. antidepresanti uzdzen t ikai miegu. arsts kko beztema tik pakomentes.

bilesutirgotaja (2016-03-06 23:18)      serotonina atpakalsaistes inhibitori.
cilvekam ar depresiju neizstraadaajas serotonoiins...nav pamata cereet, ka iedzerot, smagi stradaajot, atpuushoties vai vinu piekaujot..tas saaks izstraadaaties:))))

MAIGUMAOSTA (2016-08-05 21:07)    1 Vai nejauc depresiju ar apātiju?
Varbūt tiešām, noslānīt?
Ja būs depresija, tad Tev tas būs pilnīgi vienalga......bet, ja nebūs ohhhhohoj, kas par enerģiju parādīsies !!!!!!

Amaz0ne (2016-08-21 23:44)      Ieteiktu ko palasīt par Baha ziediem. Ir dzirdētas labas atsauksmes.

Līdzīgi jautājumi
Kas palidz cina ar depresiju? (32 atbildes)Smaga depresija (30 atbildes)Smaga lekmjveida depresija (18 atbildes)Ka izpauzas depresija? (13 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu