Pietupstoties sāp ceļgali

Vīrietim 50 gadi. Pietupstoties konstatē, ka sāp abi ceļgali. Tā gadās pirmo reizi. Pie ārsta negrib iet. Gribu palīdzēt. Ieteicu aiziet pie ārsta vai vismaz dzert Litozīnu. Neklausās. Čīkst. Varbūt ir pieredze kā var palīdzēt?

Edgars37      Ja nav traumu, tad visdrizak artrits (ara rudens) djadkam - karsta sals aplikacijas drebes maisinos uz celiem nedelu, celu silditaji (lai nesapus un neapaukste), glikozamins+hondroitins (nevis PLIKS glikozamins) 3 menesus un skries Tavs djadka ka jauns, Prieka;)

SniegaRoze      riks 068 rullē, un protams želantīns ,un protams ,50 nav vecums !Tējkarote želantīna un tējkarote ūdens ,uzbriedina ,un zieķē ,(uz ceļgaliem)sievišķi var uz ģīmja ,arī matos (kopā ar balzāmu !)

adamsone      Lai netupstas. Drīz kājas ceļos nelocīsies vispār un par tiem varēs aizmirst.

janisb      Ja nestrādā muskuļi tad sāk strādāt cīpslas un sāpēt. Lai pietupstās nevis vienu bet 100 reizes dienā un problēma pazudīs...

JurisK      Ja tu pec 50 gadi pamosties un tev nekas nesaap - tad zini, ka esi miris! Ja chiikst un vaimanaa - tad tas tas iisaakais celjsh uz bedri - taa ij pasaki! Un jaa - lai samazina svaru vismaz par kaadiem 5kg kaa minimums - mazaak kotletes vajadzees shmoreet, vairaak aktivitaashu piekopt.

Araabs      Būs meniskus sabeidzis vecenei izdabājot:(( Ceļiem magnētisko rezonansi(diagnostikai),vecenei ar kāju pa pakaļu(par biedinājumu citām)

Deisa      Galvenā recepte - nereaģēt uz čīkstēšanu ar žēlumu, bet tieši otrādi - pateikt - muti ciet, ja pie ārsta neej un savu problēmu nerisini. Piegriezies klausīties! Ja nebūs gādīgas ausis, kas uzklausa, tad tik varbūt apjēgs, ka pašam jākustās un kas jārisina. Savulaik ļoti tuvs cilvēks ar vēzi aizgāja, ilgi sāpēja, bet nečīkstēja un pie ārsta negāja. Centās viņam dzīvesbiedre iebarot dažādas zālītes, bet, redz, nopietnai kaitei tas nelīdz. Pašam ir jāpārkāpj lepnumam, jāapzinās, ka vecums nenāk viens, bet ar draugiem, un jādara. Punkts!

Ezjule      Jādzer glukozamīns. Tautas medicīna iesaka, ka arī ļoti bieži jāvāra aukstā gaļa no cūku kājiņām. Labas ir gaļas buljona zupas no cūku stilbiņiem. Tādas zupas atdzišušas pārvēršās par galertiņu un ir ļoti labas locītavām.

MedMaasjuks      Palīdz Glikozamīns ar Bosvēlijas ekstraktu. Glikozamīns palīdz pareizi funkcionēt ceļa locītavām, ķermeņa kustībām un uzturēt nepieciešamo kolagēna līmeni starp locītavām. Bosvēlijas ekstrakts ir dabīgs pretiekaisuma līdzeklis.

bacter      Locītavu sāpēm un stīvumam labi palīdz osteorefleksoterapija
Skati portālā medicine.lv atslegas vārds osteorefleksoterapija

semechko      Lasiiju kaadas sievas staastu;peec smagas avaarijas vinja savus lauztos kaulus dziedeeja ar maarrutkiem,riiveeja sakni un lika kompreses uz locitavaam,varbuut arii shajaa gadiijumaa var liidzeet. 2016-01-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu