Kad, kur, cikos ierodas "covids"?

Varbūt kāds gudrāks var paskaidrot,kad,kur,cikos un pie kā ierodas covids? Pasākumos tas ierodas 24.00,klubos bez ēdināšanas 24.00,klubos ar ēdināšanu 02.00,bet bērnus līdz 14g. tas vispār neaiztiek(jo nav administratīvā atbildība,nevar uzlikt sodu) Kurp mēs ejam,jeb pasaule jūk prātā? Tās ir manas domas,gribu zināt Jūsu?

Ljekainiitis  2 5 Protams - pasaule ir plakana un balstās un četriem ziloņiem. Vakcīnas protams ir neefektīvas. Jo bakas, garais klepus, cūciņas , šarlaks, stingumkrampji, poliomelīts turpina plosīties, cilvēki mirst ar tiem štābeļiem.

Un tādi aivari izdzīvo tikai tāpēc, ka apkārt dzīvo normāli cilvēki, kuriem rūp sava un apkārtējo veselība un kuri pret visu to ir potējušies, nevis viņa "unikāli nesabojātās" imūnsistēmas dēļ.

Jurij__1962  5 1 nav slimības covids19, ir atipiskā pneimonija un viņa sakrīta ar 5G komunikācijas standarta ievēšanu - ap 1 teraherza frikvence (800 000 000 000 Hz) , iespējams, tas traucē hemoglobinam savienoties ar skābekļi - kas īpaši iespaido vecos cilvēkus, bet kas atcels 5G ? 1kārši deļ eksperimenta ? nekas, otrādi, tas labi ka tas iespaido veco cilvēku veselību : covid19 - tas ir cīņa tieši pret vecajiem un vājiem !!!

LaskovijMerzavec  1 4 Kā vienmēr, kur var pakulstīt tukšo, tur sarodas eksperti....

Labvakar, godājamie infektologi, viruslogi, bioloģi, fiziķi, konstruktori un citi ar pamatskolas lasitprasmi...

av2  1 4 Daudzkam vakciinas ir vajadziigas, bet ar praatu. Debiilisms tajaa jomaa diemzzeel ir izplatiita praadiiba. Man vienam mazbeernam sagruuda visu ko vajag mazinnam uzreiz, jo, redz , "taa oblegaati esot jaadara " ....un rezuultaas, ka beernam nav pulniigi nekaadas imiinsistemais vairs, alerggijas pret visu ko vari iedomaaties.Cerams, ka ar gadiem buus labaak.... Otram mazbeernam nepoteeja neko, un arii bez kaa nu nevareja galiigi , iepoteeja reizi 3 gados vienu utt. Nav slimojis veel ssodien , ne ar ko. Abiem vieni vecaaki, beerni, kaa diena pret nakti.
Ka jau teicu, visas taas vakciinas diemzzeel ir ar pamatiigaam blakus paraadiibaam, un ne visi taas paardziivo vienaadi. Kaa buus ar ssito kaarteejo , cilveeces izniiciibai izstrraadaato viirusu, nezinu. Garantiju ta neviens nedos nevienai vakciinai. Dos garanitiju? Figa buus, kaa parasti, lohatrons.

Drole  1   https://thevaccinereaction.org/2020/10/20-volunteers-suffer-serious-reactions-to-johnson-johnsons-co
vid-19-vaccine/

http://www.wrongkindofgreen.org/2020/04/23/vaccines-blockchain-and-bio-capitalism/

Ljekainiitis  1   Cerams, ka Drole pats un savus bērnus nepotē. Dabiskā izlase šai gadījumā , domājams nostrādās.

Eda  1 2 kaskādei gan vectēvam, gan vecAImātei bija viena māsa, vai kkatra no abiem māsa saslima?:)
nebūtiski
būtiski ir, ka pasaules, sevišķi friclandes, zinātnieki visu laiku tur roku uz pulsa planētas iedzīvotāju izmaiņām. it kā baigie labdari, bet modernie gestapovieši, ibio.

aivalaiva  2 1 Man vairāk interesē kur varētu tagad atpūsties. Klubi strādā? 100 gadus nekur nav būts, lūk doma aiziet kamēr vēl nav tā, ka kāds ar ragaviņām velk uz mežu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu