Vai stāvam uz apokalipses sliekšņa? Pandēmijas astoņi mēneši Latvijā.

Ar mani tas notika Martā. Tobrīd Somijā apkalpoju kādu Neste sektoru. Līdz pirmdienai kad izziņoja, ka atklāts kāds covid pozitīvs. Lai gan ražotne teritorijas ziņā pārspēj mūsu mikrorajonus un var šķist grandioza. Inficētie tika atklāti ofisa ēkās nevis uz lauka, kā saka. Vīri ir bezbailīgi un spēcīgi un no koplietošanas telpām vienīgi izmantojām ēdnīcu un ateju. Un protams turpinājām savus darbus. Otrdien jau tika atklāti vairāki inficētie. Ceturtdien mēs bijām vieni no pēdējiem kas vēl strādāja Eiropas lielākajā degvielas ražotnē.
Uzzinot par to ka slēgs robežas uzreiz savācu mantas pateicu džekiem visu labu, un piektdien no rīta jau biju autobusā uz Prāmi tad uz Tallinu un tad vajadzēja braukt līdz robežai un pāriet ar kājām. Pie robežas jau brālis mani savāca un devos uz 2 nedēlu pašizzolāciju. Nezinu vai dienas atceros precīzi bet nu paspēju tikt pāri un tad noslēdza robežas. Lai gan atvēra viņas ātri.
Sākumā protams tas viss likās nieks un fufelis un ka tikai vecie un slimie mirst. Bet man šogad nomira tēvs, Un kaimiņos nomira arī drauga vecmāmiņa. Šie cilvēki bija veci vai slimi, bet tomēr. Un kapos vienkārši visa zeme ir caurumos. Katru dienu notiek bēres. Otrais vilnis statistiski ir daudz biedējošāks. Kāds pazīstamā pazīstamais ar vien biežāk pozitīvs.
Jau Somijā sapratu ka ar šo covid nāksies izslimot pilnīgi visur un visiem, bet kaut kā ignorēju šī vīrusa nopietnību jo pats neredzēju tās nāves.
Pēdējā gada laikā esmu redzējis vairāk mirušos cilvēkus nekā visā savā iepriekšējā dzīvē kopā.

Ja neatradīsies vakcīna nākamo 5 gadu laikā un šie covid viļņi paliks tikai nāvējošāki. Un nav iemesls domāt ka vīruss degradēs. Ir visi iemesli domāt ka tas evolucionēs. Tad mēs kā suga esam uz apokalipses sliekšņa.

Nesaprotu kur ir valdības un mediju panika uz otro vilni? Vai kaut kas tiek neatklāts? Un kādēļ šī panika bija tik augstos toņos uz pirmo vilni kad šis vīruss ir mazāk nāvējošs kā gri

saulite34  1 1 Labi ,ka tādu prātā jukušo var tikai šeit lasīt,kurš tik dziļi iegrimis savos melos un fantāzijās, ka nesaprot ,ka pašam pilna galva ar parazītiem, un vēdas arī ir reliģija,kas pašlaik tiek visiem uzspiesta.

Jurij__1962  1 1 Laskovij merzavec, globalizācija, piemēram liek visiem ēst GM produktus - kurš var būt drošs ka jau desmitiem gadiem GM produktu lietošana neizraisījusi globāla mēroga imunsistēmas pasliktināšanos kura pievēda pie kovid19 (ja tas tomēr eksistē) ?

LaskovijMerzavec      Jurij... Jau izsenis mēs ēdam totāli modificētu pārtiku. Tu apskaties apkārt, cilvēks ir nodarbojies ar GM kopš senseniemlaikiem... apskaties, kādi ir savaļas tomāti, kvieši, kukururūza, āboli...un kāda tiek audzēta. ja vēl spilgtāku piemēru - tad salīdzini vilku ar cihuju...

Selekcija tāpati GM vien ir.

AivarsN  1   Laikam jau Saulīte uzturās tikai Oho, ja nekur citur manus komentārus nav lasījusi.
GM nav tas pats kas selekcija. Selekcija notiek dabīgas krustošanas un atlases ceļā. Tas notiek arī dabā pats no sevis, kad augi, vai dzīvnieki pielāgojas jauniem apstākļiem. Taču ģenētiski modificēts nozīmē mākslīgu iejaukšanos, kad tiek mainīti atsevišķi gēni starp sugām, kuras dabīgos apstākļos nekad nesavienotos, kā piemēram ledus zivis ar gurķiem, vai žurkas ar ķiplokiem. Ģenētiski modificēti radījumi, vai augi, nespēj vairoties. Tāpat kā žurkām, kuras barotas tikai ar tādu mākslīgu barību, jau otrajā, vai trešajā paaudzē, pēcnācēju vairs nav. ĢM pārtika ir viens no paņēmieniem, kā samazināt populāciju un sačakarēt veselību atlikušajiem. Loģiski, ka tā banda, kura to visu virza, paši tādus ģenētiskus sūdus neēdīs, tāpat kā ne viņi, ne viņu bērni netiek vakcinēti.

LaskovijMerzavec      ... vispār eksistē dažādas hibrīdsugas - vislabāk zināmi mūļi, kas nevar vairoties. Bet tādas ir daudz.

Selekcija ir ģenētisko mutāciju atlase izmantojot dabisko vairošanās proceduru. Pie tam šajā procesā var selecionēties nevēlamas mutācijas, par kurām paši nemaz nenojauš. Ar GM to izdara tieši, lai gan arī var dab;ut nevēlamus rezultātus.

Netikai jau citus, cilvēki paši modificē, piemērs Hasburgu dinastija.

saulite34  1 1 Ja pareizi saprotu ,tad tevi jau no visiem citiem portāliem ir izmetuši par naida kurināšanu ,citu cilvēku apsaukāšanu un to tukšo vāvuļošanu ,tavos komentāros pat lasīt nav ko,jo tava gara nabadzība ir neārstējama slimība,sēdi savā sektā un nebāzies citiem virsū ar savām pasakām.

AivarsN  1   Lai nu cik neparastas, tomēr dabā veidojas normālas mutācijas un tādu produktu lietošana uzturā, nekādas veselības problēmas nerada. Vismaz nekas tāds nav konstatēts. Taču augi ar dzīvnieku gēnu fragmentiem, rada dažādas anomālijas un pirmkārt jau neauglību.
Oho pagaidām ir vienīgā vieta, kur mani pa retam mēdz diskvalificēt no komentēšanas. Piedevām, citur man atbalstītāju ir daudz vairāk, nekā pretinieku, neatkarīgi no tēmas. Oho fenomenam man tā arī nav izdevies atrast izskaidrojumu. Laikam te vienkārši ir vairāk vientuļu un nelaimīgu, līdz ar to agresīvi noskaņotu cilvēku. Vai nu arī tieši specifiskā pasaules uztvere traucē nodibināt ģimeni.

Vaukskis      Šeit ir vairāk vecāku cilvēku nekā citviet, kuriem pašiem ir vairāk savas dzīves pieredzes un sava galva uz pleciem. Tiem ir grūtāk būt autoritātei ar specifisko pasaules uztveri!

LaskovijMerzavec      Pirmkart, Tu nevari apgalvot, ka visas selekcijas mutacijas ir labveligas, otrkart ari nevari apgalvot ka gm ir nelabveligas.

Neaizmirsti ari ka pasaule ir pilna ar sinezetaam vielam. Kas ari nav daba

AivarsN  1   Arī Draugos jaunieši nopietnās diskusijās nepiedalās. Progresīvi domājošie no Oho, kurus pazīstu, arī citos portālos ir aktīvi, jo viņiem nav vienaldzīga visas cilvēces nākotne. Taču no visa kuplā manu draugu un paziņu loka citur, tikai daži ir reģistrējušies šeit. Varbūt šis ir tāds veco stagnātu klubiņš?
Kā jau rakstīju, nav konstatēta nelabvēlīga ietekme no dabīgās selekcijas produktiem, bet par cilvēku rokām izkropļotas ģenētikas produktu kaitīgo ietekmi, pētījumu ir vairāk nekā nepieciešams. Jo vairāk daba tiek piesārņota ar sintētiskiem savienojumiem, jo vairāk cilvēki slimo. Ļoti daudzas, šodien tik populāras slimības, agrāk vispār nebija sastopamas. Arī šodienas statistika pa valstīm parāda, ka tieši tā dēvētajās attīstītākajās valstīs, ar vismodernāko medicīnu, ir visslimīgākie un vārgākie cilvēki, kuri pat no tik nevainīgas slimības kā Covid19, procentuāli mirst daudz vairāk, nekā valstīs ar dabīgāku pārtiku un dzīvesveidu. Piedevām, mākslīgi izveidotos augus nevar pavairot ar sēklām, tāpēc lauksaimniecība nonāk pilnīgā atkarībā no koncerniem, kuri to zarazu ražo. Kam tas ir izdevīgi? Tikai ne jau cilvēkiem.

8008      Kovidfašisms ir beidzies, vai tomēr ne? 2023-03-24 07:36

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu