Vai stāvam uz apokalipses sliekšņa? Pandēmijas astoņi mēneši Latvijā.

Ar mani tas notika Martā. Tobrīd Somijā apkalpoju kādu Neste sektoru. Līdz pirmdienai kad izziņoja, ka atklāts kāds covid pozitīvs. Lai gan ražotne teritorijas ziņā pārspēj mūsu mikrorajonus un var šķist grandioza. Inficētie tika atklāti ofisa ēkās nevis uz lauka, kā saka. Vīri ir bezbailīgi un spēcīgi un no koplietošanas telpām vienīgi izmantojām ēdnīcu un ateju. Un protams turpinājām savus darbus. Otrdien jau tika atklāti vairāki inficētie. Ceturtdien mēs bijām vieni no pēdējiem kas vēl strādāja Eiropas lielākajā degvielas ražotnē.
Uzzinot par to ka slēgs robežas uzreiz savācu mantas pateicu džekiem visu labu, un piektdien no rīta jau biju autobusā uz Prāmi tad uz Tallinu un tad vajadzēja braukt līdz robežai un pāriet ar kājām. Pie robežas jau brālis mani savāca un devos uz 2 nedēlu pašizzolāciju. Nezinu vai dienas atceros precīzi bet nu paspēju tikt pāri un tad noslēdza robežas. Lai gan atvēra viņas ātri.
Sākumā protams tas viss likās nieks un fufelis un ka tikai vecie un slimie mirst. Bet man šogad nomira tēvs, Un kaimiņos nomira arī drauga vecmāmiņa. Šie cilvēki bija veci vai slimi, bet tomēr. Un kapos vienkārši visa zeme ir caurumos. Katru dienu notiek bēres. Otrais vilnis statistiski ir daudz biedējošāks. Kāds pazīstamā pazīstamais ar vien biežāk pozitīvs.
Jau Somijā sapratu ka ar šo covid nāksies izslimot pilnīgi visur un visiem, bet kaut kā ignorēju šī vīrusa nopietnību jo pats neredzēju tās nāves.
Pēdējā gada laikā esmu redzējis vairāk mirušos cilvēkus nekā visā savā iepriekšējā dzīvē kopā.

Ja neatradīsies vakcīna nākamo 5 gadu laikā un šie covid viļņi paliks tikai nāvējošāki. Un nav iemesls domāt ka vīruss degradēs. Ir visi iemesli domāt ka tas evolucionēs. Tad mēs kā suga esam uz apokalipses sliekšņa.

Nesaprotu kur ir valdības un mediju panika uz otro vilni? Vai kaut kas tiek neatklāts? Un kādēļ šī panika bija tik augstos toņos uz pirmo vilni kad šis vīruss ir mazāk nāvējošs kā gri

AivarsN  4 2 Tur jau tas joks, ka esmu lasījis, bet nereaģējot uz tām zombēšanas programmām, kas tur iekodētas. Tieši dēļ tām, cilvēki var visu mūžu lasīt un tā arī nepamanīt neskaitāmās pretrunas.
Ja es būtu sektants, tad mierīgi pielūgtu savu dievu un neielaistos diskusijās ar citu sektu pārstāvjiem. Es nepielūdzu neko, tikai cenšos visu izzināt, lai turpinātu savu attīstību, neiekrītot kādas reliģijas izliktajās lamatās. Man nepastāv svētās grāmatas, vai teksti. Vienkārši, ir grāmatas, kuras satur vērtīgu informāciju un ir grāmatas, kuras satur melus, izdomājumus un ir sarakstītas tikai tāpēc, lai citus apčakarētu. Tik vienkārši. Ja par senajām grāmatām, tad kur vispār prāts uzticēties grāmatām, kuras sarakstījuši okupanti, lai atvieglotu iekarošanu un tautu pakļaušanu? Taču no Vēdām, kuras palikušas mantojumā no neatkarības laika un satur viedo senču gudrību un garīgās vērtības, atklāj okupācijas norisi, sektanti baidās kā velns no krusta. Bet te atkal viss vienkārši. Mazizglītotie, ticīgie baidās no visa, kas varētu atklāt viņu maldus un sagraut tik nestabilo, nepamatoto pasaules uztveri. Esmu pa dažādiem maldu ceļiem klīdis, līdz nonācu līdz patiesībai. Un tā ir tik superīga sajūta! Pa lielam viss nostājas savās vietās un var mierīgi izpētīt atlikušās detaļas, lai pabeigtu lielo visas pasaules noslēpumu puzli.

saulite34  3 3 Tādus murgus var tikai rakstīt neizglītots melos un divkosībā iegrimis sātana kalps. Ja tu būtu Vēdas,Bībeli ,Toru,Talmudu lasījis,tad tu te tādus murgus nerakstītu.

kosrem    3 Mani senči, vecvectēvs un vecvecmāte ar kuplu ģimeni, (5dēli), dzīvoja tajā laikā, kad spāņu gripas mēris plosījās Rīgā, paņemot miljoniem dzīvību visā pasaulē. Neviens nesaslima par ar iesnām. Visi veseli. Laikam jau nevazājās apkārt bez vajadzības.
Arī tagad es neapmeklēju nekādus sabiedriskos pasākumus, transportus un ievēroju distanci, dezinfekcijas. Un masku nēsāju tikai kabatā, visādam gadījumam. Dzīvē apaukstējies esmu, bet ar gripu nav slimots. Domāju, ka arī Covids aizies man secen.

AivarsN  4 1 Izlasi,Saulīte, vēlreiz savu ,,svēto" grāmatu, es jau nezinu, kura tev tā ir no pieminētajām. Bet lasi tā ļoti uzmanīgi, nepalaižot garām nevienu būtisku sīkumu un tad sapratīsi, ka viss tas, par ko es tiem ebreju sacerējumiem piesienos, tieši tā arī ir. Nav jau vajadzīga gudrība, lai citus nosauktu par neizglītotiem. Bet pamēģini pierādīt ar konkrētiem faktiem, ka man kaut kur nav taisnība! Savādāk tāda tukša tirgus sievas klaigāšana vien sanāk.

Jurij__1962  1 2 nekad, AivarN, neviens cilvēks neatminēs "lielo visas pasaules noslēpumu puzli." Tu pat nezini kā strādā venkārša dzīvā šūna, es arī, liec mierā "pasaules puzli" :)

saulite34  1   Bet tu ar konkrētiem faktiem un ar savu izglītotību man pierādi,kur ir izlasāmi tie tavi ebreju sacerējumi, tu te pats klaigā kā neizglītota tukša tirgus sieva,bet reālus pierādījumus neesi spējīgs uzrakstīt, kur ebreji kalpo sātanam un tev ir jācieš par viņu grēkiem.

AivarsN  1 1 Es nedomāju tik sīku izpēti. Galvenais jau ir saprast, kāds ir cilvēku evolūcijas mērķis un kas traucē virzīties uz to. Kā arī, kas patiesībā šobrīd valda pasaulē, ko viņi grib panākt un kā tam var pretoties. Šovakar noskatījos starptautisko konferenci pret kovid teroru. Nu jau 35 valstu ārsti, zinātnieki apvienojas, lai apturētu šo genocīdu. Tikai valstu valdības, lai gan no medicīnas neko daudz nesajēdz, turpina iesākto teroru, gluži kā nozombēti. Komentāros kāds uzrakstīja, ka valstu valdības varētu būt jau nočipotas, ja tik neadekvāti uzvedās.
Pasaules uzbūves tehnisko pusi vajadzētu pētīt zinātniekiem. Taču pēc zinātnes izkastrēšanas pirms gadsimta, nopietnie neatkarīgie zinātnieki spiesti strādāt pagrīdē, bet pārējie izpilda varas mafijas pasūtījumus. Tāpēc tā arī vēl nav oficiāli pieejams neviens sakarīgs izskaidrojums, ne elektrībai, ne gravitācijai, kā arī daudzām citām dabas parādībām un procesiem.
Saulīte, Bībelē lasi! Man vēl būs jāsameklē, kurā lappusē? Varbūt gribi apstrīdēt Bībeli? Tā pati Tora jau vien ir, tikai pielāgota gojiem.

saulite34  1   .Es ļoti labi zinu ,kas ir rakstīts Bībelē.Un,kur ir tavi reālie pierādījumi tavai izglītotībai, neko vairāk par tukšu vāvuļošanu tavā komentārā neizlasīju,tikai tukšu neizglītotas tirgus sievas kārtējo klaigāšanu.

Jurij__1962      ja tik iedomāties cik nedroša dzīve uz Zemes, ja salīdzināt pēc izmēriem- "plaša pasaule" kurā dzīvojam vien abola tieva miza bet abola iekšā karsta magma un 1 nopietna izvirzuma pietiks lai miza izdegtu, bet apkārt tukšums, bezgaiss -272 grādi C, ar radiāciju, ar meteorītiem un asteroidiem un Zemes satikšana tikai ar 1 ar diametru 1 km (tā padomāt : nieks - Zeme taču 10 000 km !) arī pietiks lai "mizi" noraut kā nebija, kāds vēl "evolūcijas mērķis" - Dievs skatās uz mums no augšas un bēdīgi nopūšas :(

AivarsN      https://youtu.be/ejd8Xhfw2jQ
Te ir par ebrejiem, Jēzu, kristietības vēsturi ar visām atsaucēm uz izmantotajiem materiāliem.
Ja Zeme jau daudzus miljonus gadu ir spējusi nosargāt uz savas virsas dzīvību, par spīti neskaitāmiem asteroīdu triecieniem, pasaules kariem ar masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu, tas liecina tikai par to, ka šī sistēma ir ļoti perfekti veidota un ir ārkārtīgi izturīga. Piedevām, cilvēku dvēseles šeit iziet tikai vienu attīstības posmu un tas jāpaveic, kamēr Zeme noderīga dzīvošanai. Pēc tam pārceļoties uz augstākiem evolūcijas līmeņiem. Šī jau pat nav mūsu dzimtā planēta, jo baltā rase šeit ieradās tikai mazliet vairāk kā pirms 600 000 gadu. Mūsu Visums ir vienota sistēma, tāpat kā neskaitāmi citi, ar līdzīgu, vai pat ļoti atšķirīgu uzbūvi. Visumā nav tukšumu, bet to piepilda un satura kopā dažādas pirmatnējās matērijas, kuras pirms Einšteina viltus teorijām, zinātnieki dēvēja par ēteru. Pat līdz mūsdienām vēl saglabājies šis nosaukums, televīzijai un radio izejot ēterā. Nekādi viļņi taču nevar izplatīties tukšumā, bet tikai matērijā. Tāpat kā atšķirīgi lādētām vidēm izlīdzinoties rodas elektrība, tāpat atšķirīgas matērijas rada ētera plūsmas, kas arī nodrošina gravitāciju, materializācijas un dematerializācijas procesus.

saulite34      Neizglītotā tirgus sieva vienīgais ko spēj izdarīt,ielikt citu cilvēku izdomātās muļķības un uzrakstīt savus kārtējos murgus.

AivarsN  2   Ja esi izglītotāka, tad jau arī spēj norādīt uz konkrētām vietām, kur ir kļūda, vai meli. Bet tā kā to nespēj, tad atliek tikai vecā pārbaudītā metode, ķerties pie visa noliegšanas un personīgiem apvainojumiem.
Cilvēku iespējām praktiski nav robežu. Tās tālu pārspēj tos rezultātus, ko var iegūt ar tehniskām ierīcēm. Un ne jau tikai medicīnā. Tur arī evolūcijas jēga, kuru parazīti cenšas bremzēt ar reliģijām un nepilnīgu izglītības programmu.
https://youtu.be/_9rB4N6QB_c

LaskovijMerzavec    2 vispār, jau nav pašam nav pierādijumu.

Par mūžigo dzinēju - atbilde, bija tipa meklē pats...

diskutēt, kuram ir taisnība Leškovam vai ebreju Jahvei, skaidrs, ka ebreju Jahvei, jo tādus Leškovus viņi ikdienas duci atspēko.
Un neko Tavas dogmas neatšķiras.
Tev - sliktais ir parazīti. Viniem - sātans
Tev, kas netic - parazītu kalpi, Viņiem - sātana kalpi
tev vēdas - viņiem Tors, Bībele, Korāsn, Budas kkas.

Vai vēdās nevar atrast pretrunas - protams, ka atrodas kaudzēm.

saulite34      Tu taču pats sevi savos komentāros esi nosaucis par neizglītotu tukšu tirgus sievu,kurš neko pats nav lasījis,reālus pierādījumus tā es tavos komentāros nekur neizlasīju,tā kā priekš manis tu esi melis, kurš nav spējīgs atbildēt par saviem vārdiem.

Felde    4 Aivarinss rullee! Atnemiet vinam netu... kaa iestregusi plate-grieziis vienu tekstu...nebuus kur turpinaajumu nokaccaat... :)

Jurij__1962      cilvēcei jāizmīrst, lielākai daļai vismaz - "liekājai" - daudzie mehanismi jau palaisti caur "globalizācijas" procesiem

LaskovijMerzavec    1 19:10... vēl viens upuris.

Visos laikos cilvēki ir apvienojušies ar vien lielākos grupējumos, ģimenēs, ģimenes ciltīs, ciltis cilšu grupās, valstīs, valstis impērijā utt... tā pati globalizācija vien ir

AivarsN  1   Kā izglītoti cilvēki vispār spēj noticēt informācijai, ko kādam ebrejam izstāstījis degošs krūms? Ja pietika pacietības noskatīties video, tad jautājumiem tā kā vairs nevajadzētu būt. Taču ja cilvēks nedomājot uzticās kādai reliģijai, tad visticamāk, tikai kaps viņu pārliecinās. Un kā to vispār var salīdzināt ar Vēdām, kuras atstājuši radītāja līmeni sasnieguši cilvēki, jeb dievi, parasta cilvēka izpratnē?
Beidzoties tumsas laikmetam, Jahve tika likvidēts būtības līmenī, tā ka vairs augšā nekad necelsies un ebrejiem pasauli pakļaut nepalīdzēs. Ja ir jāizmirst, tad vienīgi parazītiem, kuriem jaunajā laikmetā vienkārši nebūs vietas.
Pirms parazītu okupācijas, pasaule bija vienota. Taču pakāpeniski atšķeļot nomaļās teritorijas, ieviešot reliģijas, pārliecinot, ka tās ir atsevišķas tautas un vēlāk sanaidojot, parazītiem izdevās okupēt visu pasauli. Taču viņu valdīšanas laiks beidzies, aizbildņi no mūsu planētas aizvākušies. Tāpēc tie izmisīgie centieni, kovidafēras aizsegā nočipot visus un pasauli pārvērst par elektronisku koncentrācijas nometni. Taču šis necilvēcīgais plāns jau ir nolemts neveiksmei un jau dažu tuvāko gadu laikā, civilizācijai atkal apvienojoties, tā atgūs neatkarību un atsāks strauju evolūciju. Kas negrib, lai netic. Varbūt tiešām dabīgā atlase ir nepieciešama, lai attīrītu civilizācijas genofondu no tiem eksemplāriem, kuri dēļ pārāk lielām evolucionārajām novirzēm, nebūs spējīgi pielāgoties jaunajam laikmetam un strauji augošajām vibrāciju frekvencēm. Sevišķi problemātiski pielāgoties būs tiem, kuri ar savām asinīm noslēguši līgumu ar savu nelaiķa dēmonu, apgraizoties. Taču viss ir iespējams, ja vien ir pietiekama apņēmība.

LaskovijMerzavec      Aivars, neviens nav teicis, ka kāds tic degošam krūmam, bet arī Ev netic, jo pilnīgi noteikti neesi lasījis Vēdas,orģinālā.

AivarsN  2   Visas Vēdas protams neesmu izlasījis, lai gan ne tuvu visas arī ir saglabājušās. Taču pilnīgi pietiekami, lai iepazītu īsto civilizācijas vēsturi un daudz citas noderīgas informācijas. Tāpēc man nav ne mazāko šaubu par Vēdu autentiskumu. Te svaigs interesants materiāls latviešu valodā:
https://youtu.be/YqwvI_SJtoo

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu