Vai stāvam uz apokalipses sliekšņa? Pandēmijas astoņi mēneši Latvijā.

Ar mani tas notika Martā. Tobrīd Somijā apkalpoju kādu Neste sektoru. Līdz pirmdienai kad izziņoja, ka atklāts kāds covid pozitīvs. Lai gan ražotne teritorijas ziņā pārspēj mūsu mikrorajonus un var šķist grandioza. Inficētie tika atklāti ofisa ēkās nevis uz lauka, kā saka. Vīri ir bezbailīgi un spēcīgi un no koplietošanas telpām vienīgi izmantojām ēdnīcu un ateju. Un protams turpinājām savus darbus. Otrdien jau tika atklāti vairāki inficētie. Ceturtdien mēs bijām vieni no pēdējiem kas vēl strādāja Eiropas lielākajā degvielas ražotnē.
Uzzinot par to ka slēgs robežas uzreiz savācu mantas pateicu džekiem visu labu, un piektdien no rīta jau biju autobusā uz Prāmi tad uz Tallinu un tad vajadzēja braukt līdz robežai un pāriet ar kājām. Pie robežas jau brālis mani savāca un devos uz 2 nedēlu pašizzolāciju. Nezinu vai dienas atceros precīzi bet nu paspēju tikt pāri un tad noslēdza robežas. Lai gan atvēra viņas ātri.
Sākumā protams tas viss likās nieks un fufelis un ka tikai vecie un slimie mirst. Bet man šogad nomira tēvs, Un kaimiņos nomira arī drauga vecmāmiņa. Šie cilvēki bija veci vai slimi, bet tomēr. Un kapos vienkārši visa zeme ir caurumos. Katru dienu notiek bēres. Otrais vilnis statistiski ir daudz biedējošāks. Kāds pazīstamā pazīstamais ar vien biežāk pozitīvs.
Jau Somijā sapratu ka ar šo covid nāksies izslimot pilnīgi visur un visiem, bet kaut kā ignorēju šī vīrusa nopietnību jo pats neredzēju tās nāves.
Pēdējā gada laikā esmu redzējis vairāk mirušos cilvēkus nekā visā savā iepriekšējā dzīvē kopā.

Ja neatradīsies vakcīna nākamo 5 gadu laikā un šie covid viļņi paliks tikai nāvējošāki. Un nav iemesls domāt ka vīruss degradēs. Ir visi iemesli domāt ka tas evolucionēs. Tad mēs kā suga esam uz apokalipses sliekšņa.

Nesaprotu kur ir valdības un mediju panika uz otro vilni? Vai kaut kas tiek neatklāts? Un kādēļ šī panika bija tik augstos toņos uz pirmo vilni kad šis vīruss ir mazāk nāvējošs kā gri

anis  2 6 Ņujorkas žīdu telekanāls gan ir citās domās-intervijās skan atziņas par stāvokļa nopietnību. Protams,daudzi ir neapmierināti,bet saslimušajiem vismaz var palīdzēt. Manuprāt,īsti novērtēt spēj tikai "atrie"-un viņi ir nobažījušies.

antikrize  3 12 1ie tiešām mirs panikas cēlāji. Dzīvoju megapolē, strādāju karstajā punktā, nekad neesmu potējusies un nelasu mirstības rādītajus. Es vairāk domāju, ka liela daļa no panikotājiem, pat nepamanīs, bet būs jau Sarkandaugavas slimnīcā. Slimības ir bijušas un būs. Izdzīvos garā un miesā stiprie. Cik katram lemts dzīvot, tik arī nodzīvos, ne dienu vairāk, ne mazāk.

Geisha    3 Es nezinu nevienu kurš būtu inficējies. Es ikdienā apkalpoju kādus 25 vecīšus vecuma grupā 80 - 90 gadi. Visi turās. Vakar gan bija šaize - vienai sapēja galva, viens tika slimnīcā ar sirds nepietiekamību un vienai sasapēja zobs. Viss. Šodien bija darbinieku kopsapulce (mums ir 10 maršruti tātad apkalpojam vidēji 250 vecīšus). Pēdējā laikā mirušo nav. Protams, ka mūsu vecīši katru dienu izmet kādus pigoriņus - te kādam zobus nozog, te kaku ieliek biksēs, te kaut kur nakts vidū aizklīst, te brīnumus stāsta vai nokrīt. Vecums nenāk viens. Ir pārbijušies, jo nemitīgi klausās ziņas. Ir arī tādi kuri vairs nekādu covidu nebaidās. Strādājam. Atvaļinajumu drīkst ņemt, bat izbraukt no pilsētas nedrīkst. Slikti, ka baseini nestrādā un maskas jānēsā.

AivarsN  2 2 Kaskāde. Kaut kad vienā tēmā pieminēju Saules pilsētu Krievijā. Zinu, ka arī Latvijā tai ir daudz atbalstītāju. Taču mana interese saistībā ar to, tikai tās vadītāju aresta iemesli un vai tas varētu būt arī brīdinājums tā dēvētajiem anastasijiešiem. Taču pašam ar to nekāda saistība nav bijusi. Kopiena manā īpašumā varētu izveidoties tikai no bērnu ģimenēm. Apvienība, ar kuru kādu laiku sadarbojos, ir tikai izglītojoša un nevienam neko neatņem. Savs ciemats apvienībai ir, bet tur pieņem tikai ļoti īpašus cilvēkus. Tikai daži cilvēki dzīvo uz vietas, bet pārējie tur ierodas tikai brīvdienās.
Vakcinējos pēdējo reizi tikai kad gāju skolā un vairāk arī netaisos to darīt, jo ja arī kādreiz saaukstējos, tad vieglā formā un izārstējos tikai ar dabas līdzekļiem.

Kaskaade  1 2 Tikai nesaki, ka tā nav sekta, kura pieņem tikai īpašus cilvēkus un ka pats neesi tās sektas sektants, kas presingā propogandē tās ideoliģiju un mērķus.

AivarsN  2 2 Pirmkārt jau vajag saprast, kas ir reliģija. Tā ir zināšanu aizstāšana ar izdomājumiem, meliem, lai manipulētu ar masām. Kā jeb kurā reliģiskajā konfesijā. Taču ja pietiekamu attīstības līmeni sasnieguši cilvēki apvienojas, lai kopīgi apgūtu zināšanas, attīstītu spējas, kādas nu kuram ir, tā paātrinot savu evolūciju, tad tā jau ir pretējā nometne jeb kurai reliģiskai sektai. Stingra atlase ir tikai tāpēc, lai nevarētu iefiltrēties cilvēki no pretējās nometnes, kuri kalpo tumsas spēkiem, jeb parazītiskajai sistēmai. Tāpat cilvēki, kuriem nav pietiekams izglītības līmenis un vēlēšanās paātrinātai attīstībai, varētu nopietni bremzēt pārējos. Apvienībā vairāk kā pusei ir augstākās izglītības un pat zinātniskie grādi. Pārējiem vai nu ir īpašas spējas pašiem bez starpniekiem iegūt informāciju, vai iegūtas zināšanas pašmācības ceļā. Es iekļāvos diezgan labi, jo biju ļoti daudz lasījis. Taču katru nedēļu braukt vairāk kā 200km uz ciematu, vēl vismaz divos darbdienu vakaros 4 stundas video konferences bez pārtraukuma, man tā kā drusku sanāca par daudz. Ziemā jā, bet vasarā taču ar savu saimniecību knapi tieku galā. Un jā, arī kultūras dzīve nav pamesta novārtā. Gandrīz katrās otrās brīvdienās, brauciens uz kādu koncertu, balli, vai mājas viesībām, pat uz attāliem novadiem. Protams, alkoholu neviens nelieto, bet dzer ābolu, vai vīnogu nektāru, pagatavotu pēc senām receptēm. Arī ēdienu gatavošanai tiek pievērsta liela rūpība. Tās ir gan senās tradīcijas, gan jaunākie zinātnes atklājumi. Tā jau varētu ilgi stāstīt, tas ir ļoti aizraujoši.

Kaskaade  3 2 Tas ir visi sektai raksturīgie parametri: norobežoties no pasaules, norobežoties no citādi domājošiem, veikt rūpīgu ienākošo sektantu izlūkdienestu un feiskontroli. Tu esi sektantu sektants kopā ar visu tavu vēdistu bandu. Krāpnieki, blēži, afēristi un parazīti.
Tauta, atveriet acis, Aivars ir klasiskais destruktīvas sektas sektants.

Felde  1 6 ...un skumigaakais ssajaa visa ir-tas,ka visgudraakie,varossaakie,taisniigaakie Tautas modinaataaji...kuriem buutu jabut pie varas,jaavada valsti-seezz miskastee,lieto citu saruupetos labumus,nemaksaa nodoklus,sievietes sauc par kucem,izmanto senccu atstaatos labumus,sacer dzejojiissus par genociidu,parazitiem,vergiem.... un apsoliiti nesajeedz,ka vajadzetu pakonsulteeties pie neiro-medikkiem!

Drole      Iedzeriet RedPill, nervozie

https://pbs.twimg.com/media/Elj52rNX0AAqneg?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/EkTUOVTVgAAF3ef?format=jpg&name=medium

AivarsN  2 3 Ļoti daudz cilvēku dažādās valstīs ir atdalījušies no pārējās sabiedrības, jo negrib dzīvot pēc parazītu uzspiestajiem likumiem. Viņi izveido savas kopienas ar saviem iekšējiem statūtiem. Vācijā šī kustība sākās jau tūlīt pēc kara un tagad tur jau ir pat vesela pilsētiņa ar savām ražotnēm, skolām un visu nepieciešamo. Bijušajās PSRS republikās, līdzīgas kopienas sāka veidoties ietekmējoties no A.Megrē ,,Skanošā ciedra". Tās var būt ļoti atšķirīgas, ar dažādiem mērķiem. Taču ir viena problēma. Šādas atsevišķas ļaužu grupas ir ļoti neaizsargātas un arī neveicina sabiedrības attīstību kopumā. Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc es pārtraucu sadarbību. Pārtraukt degradāciju un atgriezties uz attīstības ceļa, var tikai visas pasaules sabiedrība kopā, jo pat vienas lielas valsts ietvaros, atbrīvošanās kustība tiks apspiesta, ievedot tajā citu valstu karaspēku, kā tas ne reizi jau ticis darīts. Diemžēl, tikai tie, kuri jau pamodušies, spēj saprast, par ko es vispār runāju. Pretējās nometnes pārstāvji un pat guļošie, no pārmaiņām baidās un tāpēc ir agresīvi noskaņoti. Viņi labāk pieņems masveidīgu populācijas iznīcināšanu, nekā ko centīsies mainīt. Tas ir tikai izglītības trūkums.

Vaukskis  1 1 Reliģija vispār gan ir sabiedriskās apziņas forma, kura fantastiskā veidā atspoguļo neizprastus dabas un sabiedrības spēkus un kuras raksturīgākā pazīme ir cilvēku ticība atkarībai no pārdabiskiem spēkiem.
Sekta turpretī ir samērā šaura cilvēku grupa ar vienādiem ierobežotiem, dogmatiskiem uzskatiem. AivaraN apraktītais ir sektas piemērs.

AivarsN  1 4 Ne jau sabiedrība izdomāja reliģiju, bet gan noziedzīgs grupējums, lai iegūtu varu pār citiem. Lai izglītotu sabiedrību pievērstu reliģijai, tika iznīcināta puse Eiropas iedzīvotāju, izkaujot pat veselas pilsētas pieaugušos, bet bērnus audzinot stingrā baznīcas kontrolē. Šodien jau vairs nekādu dabas noslēpumu nav, kurus vajadzētu piedēvēt izdomātām, mistiskām būtnēm, tomēr reliģija mazumā neiet. Tas ir tikai tāpēc, ka liela daļa svarīgas informācijas no sabiedrības tiek slēpta, lai sociālie parazīti varētu turpināt kontrolēt visu sabiedrību un vadīt sev vēlamajā virzienā. Par cik pateicoties internetam, šī svarīgā informācija izplatās ģeometriskā progresijā un arvien vairāk cilvēku iestājas pret parazītu okupācijas režīmu, tad viņiem nekas cits vairs neatliek, kā ieviest pilnīgu katra indivīda elektronisko kontroli, kura testa režīmā jau darbojas vairākās valstīs. Un tā nav tikai izsekošana. 5G frekvences jau nodrošina gandrīz neierobežotas iedarbības iespējas uz pūļa, vai atsevišķa cilvēka bioenerģētisko lauku, psihi, imūnsistēmu un ietekmē jeb kuru orgānu darbību. Vārdu sakot, cilvēki jau kļūs par no attāluma vadāmiem un vajadzības gadījumā izslēdzamiem robotiem. Pret to arī vēršas un cenšas apturēt saprātīgākā cilvēces daļa. Taču kā jau iepriekš rakstīju, gan paši parazīti, gan viņu ideoloģijas nozombētie, gatavi uzbrukt jeb kuram cilvēkam, kurš tikai mēģina iziet no viņu reliģijas kontroles, jo jūt apdraudējumu. Par sektantiem var saukt tikai tos, kuri ir atkarīgi no jeb kuras reliģijas, vai ideoloģijas, bet ne brīvus, izglītotus cilvēkus, kuri nekādiem māņiem netic, kaut vai tos sauc par demokrātiju, liberālismu, globālismu, vai zelta teļa kultu. Visās šīs sistēmas ir parazītu, bet ne cilvēku radītas, tāpēc ilgtermiņā nespēj darboties un tāpēc šis pilnīgais restarts covidafēras aizsegā. Būs vēl trešais un ceturtais vilnis, kamēr visi būs nočipoti.

Vaukskis  1 2 Psiholoģiski sektantisms ir saistīts ar savas izredzētības iztēlošanos. Bieži noved pie izolacionisma, norobežojoties no "nepareizi" domājošajiem" un pie fanātisma uzskatos.
Šādu cilvēku nemāc šaubas, viņam pat prātā nenāk kritiski analizēt savu stāvokli, gluži pretēji, viņš ir pārliecināts, ka ir izredzētais,

Tad, kad viens lietotājs atkārtoti ieteica konkrētu pareizrakstības uzlabojumu no 6.klases latviešu valodas mācību vielas par to, ka, saskaņā ar pareizrakstību apstākļa vārdi, kas sākas ar "-jeb", latviešu valodā ir rakstāmi kopā ( https://www.uzdevumi.lv/p/latviesu-valoda/6-klase/apstakla-vards-3308/re-0a79e76b-734c-45f9-a9ad-4b1
b2d4c1100) , pat tas netiek ņemts vērā; turpina rakstīt kā līdz šim.

Tos, kuri netiecas piekrist, līdzīgi kā to mēdz darīt ārēji nekaitīgie krišnaīti, salīdzini ar dzīvniekiem u.c., piemēram, aitām un biorobotiem.

Ierobežo sev informācijas avotu klāstu, konkrēti atsakoties no televizora skatīšanās. Tā gan ir papildiespēja, jo daļai ir modē un var jau uzsvērti deklarēt, ka neskatās televizoru, ar to saprotot to klasiskajā variantā, bet nevis televīziju gatavoto saturu internetā, kas pēc būtības viens un tas pats.

Nacionālsociālistiem nebija vajadzīgi zinātniski argumenti, lai noticētu āriešu rases pārākumam. Komunisti ticēja, ka iespējams pilnībā pārveidot cilvēka dabu. Piesauc fašistisku režīmu kā draudu, taču tajā pašā laikā regulāri paud nacismam kā fašismam raksturīgo, uz „rasu teoriju” balstīto un uz iznīcību orientēto pret ebrejiem vērsto naidu.

AivarsN  2 3 Pirmkārt, nekad sevi neesmu uzskatījis par izredzēto. Tāda mānija piemīt tieši ebrejiem un tāpēc viņi izturas pret citu tautību cilvēkiem kā pret gojiem, jeb pat zemākiem par dzīvniekiem. Pasaules valdību veido tieši ebreju elitārā kasta. Un tieši tāpēc tas lokdauns pret pārējo civilizāciju. Sektanti stingri ievēro savus reliģiskos postulātus un nepieļauj nekādas atkāpes, vai atšķirīgus uzskatus, tieši tāpat kā oficiālās izglītības sistēmas TV nozombētie. Tikai brīvi cilvēki kritiski izvērtē jeb kuru jaunu informāciju un gatavi mainīt uzskatus, ja konstatē ka ir kļūdījušies. Viņi neierobežo informācijas avotu klāstu, bet tikai atšķiro melīgo, vai kļūdaino informāciju no patiesās. Tā dēvētie augsti izglītotie, vienmēr balstās uz kaut kādu nopelniem bagātu zinātnieku viedokļiem, teorijām, pat nepieļaujot domu, ka tie varētu būt kļūdaini, vai pilnīgi absurdi un neko neizskaidro, tieši tāpat kā reliģiozi cilvēki tic visam kas rakstīts viņu reliģijas grāmatās.
Fašismam raksturīga vienas rases izcelšana pār citām, sociālisms sludināja vienlīdzību starp visām tautām un rasēm. Arī vēdiskais pasaules uzskats neparedz diskrimināciju pret citas rases cilvēkiem, vienīgi neiesaka rasu sajaukšanos dēļ pārāk atšķirīgas ģenētikas. Taču vēdiskajā kultūrā, kurai nav nekāda sakara ar reliģiju, bet tikai tīras, patiesas zināšanas, netiek pieļauta jeb kāda veida parazitēšana uz citu rēķina, ko ieviesa un turpina praktizēt vēl tagad tieši ebreju tauta, kā to liek darīt viņu reliģija jūdaisms. Neviens nav jānogalina, bet tikai ebrejiem jāpārtrauc kalpot sātanam un genocīds pret citām tautām, kā viņus aicināja Jēzus. Tik vienkārši. Vairāk jau nekas netiek prasīts. Ja kāds attīstības vietā grib degradēties, tad tā ir viņa brīvā izvēle. Taču ja tas apdraud visas civilizācijas eksistenci, tad to ir jāpārtrauc, jo ātrāk, jo labāk.

saulite34  1   Un,kurā vietā šis murgainais pasaku stāstnieks ir izlasījis,ka ebreji kalpo sātanam.

Vaukskis  2 1 Tu jau gan esi nekļūdīgs kā savulaik esot bijis Iļjičs.. jeb kad jeb kur jeb kā :D ... vai arī esi nebrīvs cilvēks, kurš sevi dēvē par izglītotu

AivarsN  7   Tie ir paša Jēzus vārdi, ka ebreju Dievs ir sātans. Tieši tāpēc jau viņš pie ebrejiem gāja, lai atrunātu no kalpošanas sātanam. Tāpat apustuļiem piekodināja, lai iet sludināt tikai pie tām tautām, kur jūdi dzīvo, bet nekādā gadījumā lai neiet pie ziemeļu tautām, jo tās jūdu grēkus nepazīst. Taču apustuļi tieši pie ziemeļu tautām gāja, sludinot sagrozītu Jēzus mācību. Rezultātā mums ir gan ebreji, gan viņu grēki.
Esmu tikai cilvēks, tāpēc varu kļūdīties. Būšu tikai pateicīgs, ja tiks konkrēti ar pierādījumiem manas kļūdas uzrādītas. Savādāk tās ir tikai tukšas runas.

saulite34  1 1 Visi pierādījumi ir atrodami Bībelē tavām tukšajām runām,neviens jau šeit nav vainīgs,ka tu neesi lasījis Bībeli,Toru,Talmudu,vispār neizproti daudzas lietas,bet caurām dienām spriedelē par tām,bet no sātana kalpa jau citu neko nevar gaidīt.

Kaskaade  4 1 Aivars ir saules pilsētiņas kopienas sektants.

Vaukskis  1 1 Tev ir jāpierāda pareizrakstības pamatotība ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu