Ja reiz par vakcīnām.

Te, starp mums ir arī mediķi.
Varētu kāds apgaismot, kura vakcīna dod imunitāti pret kuru konkrēto COVID19 vīrusa paveidu. Gripai ir A, B un citi paveidi, pret katru no tiem ir cita vakcīna.
Pret COVID vakcīnas ir universālas? Jau izmēģinātas? Derēs arī pret tiem vīrusiem, kuri vēl mutēs un nāks?

DanaL    1 Jā, ieriebsim vakcīnu ražotājiem miljardieriem, slimojot ar covid! Lai viņiem piga!

Spriditis1975      Kristīne Duņeca apkopoja tikai faktus un ar atsaucēm. Un ne tikai par CovSars-2, bet vispār par vakcīnām.
Pārbaudīsi faktus gadu garumā, tad pats sagribēsi visu farmu nodedzināt.

Letija    1 Atbalstu dalīšanu vakcinētajos un nevakcinētajos.
Lai ir privilēģijas pirmajai grupai un ierobežojumi otrajai.
Ja jau tādi bailīgie, tad nav, ko ceļot, piemēram!
Bet nu tiešām smieklīgi - kāda jums daļa, cik kurš bagāts paliek, kas jūsu dzīvē no tā mainīsies?!
Kā jau DanaL teica, jums ir visas iespējas viņiem ieriebt, bet, ka nesanāk ieriebt saviem tuviniekiem vai pašiem sev!

AivarsN      Pirmkārt jau nevienam pasaules institūtam vēl nav izdevies identificēt pašu slimību, kur nu vēl izdalīt tās tīrkultūru! Veltīgi pūlējās gan ASV, gan tiko arī Vācijas institūti. Neko vairāk kā gripu un citus pazīstamus vīrusus, pozitīvi testēto paraugos, tā arī neatrada. Un ja nevienam nav šī mistiskā vīrusa parauga, neskaitot ķīniešu piedāvāto datorsimulāciju, tad par kādām vakcīnām un pret ko vispār var būt runa? Nacistu nāves nometņu dakteru tiešie pēcteči tagad cenšas nopotēt visu cilvēci, lai likvidētu cilvēkiem raksturīgās pazīmes, kā intuīcija, loģiskā domāšana, radošums utt. Sociālie parazīti savā attīstībā nespēj pacelties augstāk par trešo čakru. Tieši ar šīm švakcīnām, cilvēku enerģētikas frekvenci pazemina līdz parazītu frekvences līmenim. Smagās blaknes un nāves gadījumi ir tikai imūnsistēmas reakcija pret ievadītajām indēm, smagajiem metāliem, svešajām olbaltumvielām utt. Vairāki zinātnieki jau ir ļoti detalizēti izskaidrojuši, kas atrodas vakcīnu sastāvā un ar ko tas turpmāk draudēs veselībai un aptuveni 0,8% gadījumu, arī dzīvībai. Ja pašas saaukstēšanās slimības, nav bīstamas vismaz 99,98% inficēto. Vismaz trešā daļa sabiedrības, ir pilnīgi imūna pret šiem vīrusiem un tāpēc nejūt pat simptomus. Cik daudzi no jums jau ļoti sen nav slimojuši ar saaukstēšanās slimībām? Tad dzīvojiet mierīgi arī turpmāk, jo neviens jauns vīruss, kas varētu radīt diskomfortu, vismaz pagaidām vēl zinātnei nav zināms. Tas viss ir tikai nāves dakteru un viņu pakalpiņu slimajās galvās. Mūsu ārstus nevajag īpaši vainot. Pirmkārt, viņiem nav ne jausmas, kas atrodas tās žļurgas sastāvā. Otrkārt, kas arī pamana sakarību, viņiem ir darbs, kuru negrib zaudēt un nonākt fašistu represijās.

rokons      Tēma labi izlasāma daudz kur netā, bet mani nupat atsēdināja Lancet publikācija par Covid galveno izplatīšanās mehānismu. Neesmu virusologs, bet manuprāt tā roku mazgāšana kā virusu aizsarglieta ir neefektīva.
Galvenais princips - prom no slēgtām telpām.
Par vakcinēto priekšrocībām vis pilnīgi skaidrs - divi vai vairāki vakcinētie savā starpā var čupoties droši. Ja viņi arī ir vīrusu nēsātāji, viņi ir bīstami nevakcinētajiem, un tikai

Epifanija      Roku mazgāšana ir elementāra higiēnas ievērošana, rokas mazgā arī pēc tualetes apmeklējuma ja kas, masku nepieciešamība saistās ar to, ka neviens klepojot un šķaudot vairs roku mutei priekšā nelika, elementāru ētikas normu ignorēšana, lūk, tas ir tikai veids kā aizturēt pēc iespējas plašākas auditorijas saslimšanu īsākā laikā posmā, ne izskaust slimību, pret vīrusu ir pote, kura atvieglo ārstēšanās procesu, ja saslimst, tas ir tas pats kā potēt pret ērču encefalītu, kas tur tik neskaidrs?

merlina200  3   Mediķi, kuri uzdrošinās teikt patiesību zaudē darbu(piemēram medmāsa Marina Latvijā)vai saņem represijas( piemēram, Latgales ģimenes ārsti, kuri atrunāja vakcinēties)tāpēc daudzi, kuri arī ko saprot un redz, tomēr klusē. Par patiesību pat Trampu nobloķēja sociālajos tīklos, visur ir cenzūra.
Bet, kas meklē tas atod, piemēram, Brīvvalsts TV.

JOHAIDI21  3   Lai cik tas stulbi neskanētu,...un tomēr,atļaušos paust savu pieredzi par vakcinēšanos. Tas ir šizofrēnisks murgs. Anglijā es nezinu nevienu savu paziņu,ne arī starp maniem klientiem nav nevienas personas kuras būtu vakcinējušās. Bet tai pat laikā,vienīgās divas personas,kuras pakļāvās vakcinešanai,tās pašas ir mirušas.Viens no viņiem bija lietuvietis,kurš pēc injekcijas paspēra divus soļus un devās uz mūža mājām. Otrs bija latvietis,jauns puisis.Viņš noturējās divas dienas pēc vakcinācijas un tad arī Dieviņš viņu pieņēma.
Un vai Jums nešķiet dīvaina informācija,ka vienlaicīgi ,visā pasaulē,pēkšņi samazinājies saslimšanas gadījumu skaits ar Covid!!!!!!

Julianna      Lielākā daļa ārstu tomēr deva Hipokrāta zvērestu. Pat bez zvēresta cilvēks taču ar lielām mokām spēj atšķirt kur dēmoniskais, kur Dievišķais. Par to runā cilvēka SIRDSAPZIŅA. Nevajag te teikt, ka mūsu ārsti ir kā kaķēni, kuriem actiņas ciet. Visu viņi saprot. Tikai ārsti, kā sabiedrības daļa jau ir salauzti. Tagad nākamais bastions -- skolotāji. No 1. septembra Holandē drīkstēs iet tikai sapotēti bērni. ASV jau žarnuli 2 potes 8. mēnešus vecam bērnam. Eiropā šogad izlaisti bukleti, ar kuru palīdzību šantažē bērnus. Atnāk uz māju un raud nelabā balsī -- mammīt tu nomirsi, ja poti nesaņemsi. Sukini sini. Pareizi Johaidi raksta -- šizo murgs. Tāds arī pie mums atvelsies. Te daudz tusē skolotāju. Nu ko. Tagad ies caur jūsu dvēselēm. Nesakiet, ka nebrīdināju. Pēdējais laiks organizēt mini privātskolas.

AivarsN      Tāds iespaids, ka daudzi ir jau nočipoti, vai bioroboti, kuri darbojas noteiktu programmu ietvaros un nespēj patstāvīgi analizēt informāciju. Ir jau milzīga reklāma un vienpusēja ideoloģija kovidšova bīdīšanai. Taču kamēr internets vēl nav atslēgts, var jau sameklēt arī informāciju no īstiem speciālistiem, kuri nav pakļāvušies parazītu mafijai. Varbūt kādam cilvēkam šī informācija noderēs.

https://t.me/disclosed_live/2995

incis1      Universālu vakcīnu nav. Vispār visas vakcīnas ir tikai eksperimentālā līmenī.

rebeka      Tas jau skaidrs, ka par savām mokām vakcinētie grib kādus bonusus.

dabasmiilis      Mums neprofesionāli aktieri vada pandēmiju, neprot nospēlēt savas lomas.

Ar savu steigu un diktatūru visu ticamības momentu piebeidza jau izrādes pašā sākumā - tālāk var neskatīties, jūs tak nelaidīsiet bērnu otrreiz pie zobārsta, kurš ar bērnu nerunās, bet tikai komandas izbļaus un ´´brīvprātīgi´´ raus zobus laukā ar vārdiem "draugi, nav labi"!??

Par Geitsu un maizes cepēju arī jau esmu rakstījis, nezinu vai gribēsiet pirkt maizi no cepēja, kurš ilgu laiku būtu draudējis jūs piebeigt!?

Ja reiz tagad visi tik svēti tic zinātnei, vai kādam ir kāda informācija cik tad tā zinātne gadā no valsts saņem, varbūt viņiem vajag vairāk iedot - tā tak mūsu nākotne?
Gan jau airBaltic iztiks, viņus lai sponsorē vakcīnu atbalstītāji un fārmas sametas...

dabasmiilis      23:20, Diemžēl skolā domāt nemāca, tik vien kā piebāž pilnu galvu ar visu ko, bet ne to, ko dzīvē tiešām vajag - tie arī izaug un tāpat rutīnā arī dzīvo ticot svētajiem, deputātiem, santa klausiem, zinātnei, vakcīnai, vēlēšanu bukletiem - liela daļa vēlētāju pat neseko līdzi ikdienā savām ievēlētajām partijām, tikai tā to var izskaidrot, kādēļ nākamajās vēlēs tieši par tiem pašiem purniem.
-Domā tikai tie, kuri jau no bērnības ir paši iemācījušies domāt un pētīt pasauli, nevis saņemt atbildes uz paplātes jau gatavas, iemācīt domāt ir gandrīz neiespējami - jo ir jāgrib vēlēties domāt, pretējā gadījumā veltas pūles!

Šī pandēmija ir tieši tāda pat afēra, kā šī, to aizklapēja dēļ blaknēm, bet patreizējā miglas un vienaldzības plīvurā tīta, bet arī kritīs:
https://www.youtube.com/watch?v=Mi6rliPiutw

Drole      "The study reveals that the mRNA-based COVID-19 vaccine (Pfizer-BioNTech) induces both anti-RBD and anti-NTD antibodies; however, the majority of these antibodies are non-neutralizing in nature. Moreover, the study highlights the importance of NTD mutations in viral variants that can significantly abolish the virus-neutralizing ability of monoclonal antibodies."
https://www.news-medical.net/news/20210310/Researchers-characterize-antibody-responses-to-COVID-19-m
RNA-based-vaccine.aspx

Ne velti EU turpmāk pirks tikai mRNS vakcīnas...

fargo      vakcinēties ar eksperimentālām, nepieciešamo pārbaužu ciklu neizgājušām, ātrumā radītām vakcīnām ir nekas mazāk, kā neprāts.

uz 23. aprīli, ar vakcīnām saistīto nāvju skaits asv bija 3 544, 12 619 smagu seku gadījumi. salīdzinājumam, pretgripas vakcīnu upuru skaits gadā ir 30 - 40, ja tas sasniedz 50, vakcīnas ir bijušas aizliegtas. ierosinu padomāt par šiem cipariem.

un ir atkal jāatgādina, ka asv, pēc likuma šīs vakcīnas nemaz nedrīkst tikt izmantotas. vienīgais, kāpēc tās ir CDC atļautas, ir ārkārtas situācijas likuma ietvaros. kas nozīmē, ka ne ražotājam, ne valdībai nav jānes atbildība par vakcinēšanās negatīvajām sekām. pateicoties šādai situācijai, visi iesaistītie mazgā rokas nevainībā.

lai vakcīna būtu akceptēta, tai ir jāiziet DESMIT GADU klīnisko pārbaužu laiks. šis laiks tiek dots, lai redzētu vismaz īstermiņa sekas. jo pat desmit gadu parbaužu laiks neļauj redzēt ilgtermiņa sekas.

šābrīža situācija ir tāda, ka vakcīnas tika radītas uz uzsākta to lietošana sešu mēnešu laikā. plus, šīs vakcinas, nemaz nav vakcīnas, to līdzšinējā izpratnē. tās nav vakcīnas, kas dabiskā veidā iemāca imūnsistēmu pretoties vīrusam. tās iesaistās darbībās ar cilvēka ģenētiku. BEZ LIKUMĀ NOTEIKTIEM TESTIEM!

ļaut veikt uz sevis eksperimentus ir nekas cits, kā neprāts. bet cilvēki ir lētticīgi, plus vieglprātīgi. un veikt uz sevis eksperimentus ne tikai ļauj, bet ir entuziastiski, argumentējot, ka viņiem "pa televizoru" teica, ka viss ir oukei...

AivarsN      Tas pats scenārijs kas ar cūku gripu. Tikai tagad, lai pasākums neizgāztos pirms laika un pēc iespējas vairāk varētu sašpricēt, globālais noziedznieku grupējums iesaistījis visus sev pieejamos resursus. Tai skaitā ieliktņu valdības, nopirktos masu medijus, uzpirktos un iebiedētos mediķus. Mākslīgais intelekts, troļļu un čekistu armija rūpējas, lai jebkura patiesā informācija internetā tiktu diskreditēta un operatīvi dzēsta. Taču jo vairāk necilvēki pūlas, jo vairāk cilvēku sāk šaubīties par pārmērīgajām rūpēm par viņu veselību. Kur paliek tās rūpes, kad veikalu plauktos tiek tirgota veselībai kaitīga pārtika, lauksaimniecība izmanto visam dzīvajam nāvējošus pesticīdus, no lidmašīnām burtiski gāž indi uz galvas? Bet te pēkšņi tādas rūpes un brīvprātīgi piespiedu kārtā vakcinēšana pret slimību, kura nav pat oficiāli atklāta! Statistika liecina, ka jau pirmajās nedēļās, no vakcīnām saslimst un nomirst vairāk cilvēku, nekā no visām saaukstēšanās slimībām kopumā. Kas notiks rudenī, kad švakcinētie ar sagrauto imūnsistēmu, saskarsies ar sezonālo vīrusu vilni? Sprāgs kā mušas, vainos tajā atkal jaunu vīrusa paveidu un fašisti atkal uzbāzīsies ar savām vakcīnām.

kvarts    2 Protams , ka labāk ir izslimot Covidu un pēc tam ārstēt no Covida iegūtās blaknes...

Ljekainiitis    1 Mja ... Pēc visām šīm izpausmēm - tagad es saprotu, kur Ļedajeva draudzei rodas līdzskrējēji. Kuri kopējos rituālos ieiet transā un veļas gar zemi.
Te pat viņi ir - aivariņi, droles, julianas, dabasmīļi u.t.t. Paši pūta, paši dega ...

bumpastiks  1   Ļekainīti,kā reiz šos Tevis nosauktos cilvēkus un viņiem līdzīgi domājošos NAV IZDEVIES ievest globālā šmovid transā!Tač kaut kādai kritiskai domāšanai ir jābūt?Nav jābūt ne zinātniekam ne pētniekam lai saprastu ka nu nav"tīra"šī lieta!
Bet nu lab...lai jau ļekainīši un citi pekainīši špricējas-galu galā tie ir viņu ķermeņi un viņi var darīt ar tiem KO GRIB!Bet ir arī JĀRESPEKTĒ tos kas nu vot negrib HVZ ko darīt ar savu ķermeni!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu