Ja cilvēks naktī runā.

Ja cilvēks naktī runā, bet īstenībā viņš guļ. Ko tas varētu nozīmēt? Vai tā ir psihologiska problēma?

Ezjule (2010-01-15 20:27)      Es arī vienmēr esmu runājusi ,kad biju maza pat arī cēlusies un darbojusies pa māju. Manai mātei arī bijis tāds pats "paradums". Mans dēls arī reizēm miegā runā. Nesaskatu tur neko ārkārtēju.

kumelite (2010-01-15 20:51)      mēnessērdzība 1.stadijā :)
2.stadija ir, kad guļ ar atvērtām acīm...

Sorcerer (2010-01-16 10:23)      Runāšana naktī, tā ir šaize un nopietna. Doktori ar savu ķīmiju to sakārtot naf spējīgi. Iemesli - daudzi. Vismaz - 15!! Vai var no tā tikt vaļā? Var, ja pats pacients to apzinās un vēlas. Nu par Štirlicu jau nevar viņš būt, tas noteikti. Šādi cilvēki viegli pakļaujami hipnozei un dažādām psiholoģiskām nostādnēm, ko var dienas laikā iebīdīt kāds truls priekšnieks darbā vai negatīva biolauka kāds īpašnieks, kā kaimiņš vai ļauna pārdevēja tirgū. Izanalizējot situācijas, kad šāds paradokss rodas, tad arī var paša spēkiem tikt vaļā, ja sev katru vakaru raksta un klusi čukstot uz papīra lapiņas šīs pozitīvās psiholoģiskās nostādnes. Tas ir pie visvieglākā nosacījuma, kad tas ir reti un periodiski. Var iedomāties, kā gulēs mazs bērns noskatījies kādu šausmu filmu.
Ar iesīkstējušām problēmām, tad vajag veikt biokorekciju, kad tiek sakārtots tas smadzeņu centrs, kurš atbild par šo jomu. Tādu ir daudz mūsu bāleliņu ekonomikas ministrijā un to konsultanti, kad tos gānī sapnī pensionāri un visi ļauži apzagtie, kuriem tie oponē pretī, kad pacieties-Debesiīs Labāki būs!!!!!!
Welcome uz biokorekciju!!!

lirica (2010-01-16 17:31)      nez..es runāju,mans puika runā...mandomāt ,ka tas ir iedzimti.

ednens (2010-08-16 02:25)      es domāju, ka ja nakti runā, tad pasaka to, ko pa dienu ir kautrejies pateikt.....

Selfija (2011-09-04 00:54)      Arī es esmu runājusi pa miegam,pat smejusies un ari raudājusi!:)))))

Līdzīgi jautājumi
Miegs pec pusdienam (27 atbildes)Par daudz vai par maz miega. (6 atbildes)Miegs (18 atbildes)Tautas lidzekli labam miegam (18 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu