Kā saglabāt sievišķību samazinot svaru?

Kā nomest riepas, nezaudējo to labāko, ko Dievs devis ?

adamsone  1 2 Nekā.

selnija_  1   Var dabūt nost liekos kg piedomājot pie uztura, pamainot ēdienkarti, bez sporta, tikai ar staigāšanu, bet ""riepa"" no tā nepazūd, tikai samazinās.

edding  1 3 Viss ir muļķības. Nav tādas receptes, ar kuru dabūsi taukus nost TIKAI NO VIDUKĻA. Tie padomi der tikai lai notievētu kopumā, bet tad arī krūtis un dupsis saplaks, ko autore nevēlas.Tikai liposakcija. Bet tā ir riskanta un dārga.

skabarga    4 http://nra.lv/maja/veseligs-dzivesveids/109888-sievietei-vislabaka-ir-sarmaina-dieta.htm


LABĀKIE padomi raksta beigās....tomēr nekad nebūs visiem vienādas svara normas ,jo svars ir atkarīgs no cilvēka skeleta ,ja cilvēks ir ar smalkiem kauliem ,viņš pat aptaukojies būs svarā viegls :):):),bet cilvēks ar lieliem skeleta kauliem ,nebūs resns ,bet būs smags ..:)

puffff      pufffam - .un netici tam ,,,ko pirms manis rakstitaa tev,,,tur censhas ieskalot par svaru zaalem un uzturu,,,,shoreiz tas nederes...
Nevienam neko necenšos ieskalot, tā mana pieredze, jo sporta zāli apmeklēju 8 gadus, un dīvaini lasīt, ka par to spriež kāds, kurš ar sportu vispār nedraudzējas.......svars 121 kg...,,,....
.....SEMMIJA,,,,man ir gluzhi vng cik gadus jus ejat uz sporta zaali,,,kaa es saku ...DO ZVEZDI,,,....
.....JA MAN IR AUGUMS PIE DIVI METRI,,,TAD CIK MAN BUTU JAASVER,,,,UN NE JAU JUMS SPREIST AR KO ES DRAUDZEEJOS,,,
..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu