Liekais svars !

Liekais svars !Dalieties kurai veiksmīga pieredze kā dabūt nost lieko svaru. Bez nenormālām diētām .

Tessa  1 5 Geisha, vnk citu zemju viirieshiem ir savadaka gaume un vertiibas, musejie mekles jebkuru iemeslu, lai iekostu, nevis vertes damu kopuma.
varbut (vadoties no temam par naudu) vinji doma, ka tievas maz ediis? :DD
tur galvas jaarste, ja nemitiigi jatiecas pec tievuma. abiem dzimumiem.

kstati, dietas nekad neesmu provejusi. bet 45kg man nafik nevajag. galvenais tiesham but veselam.

valmierietis333  1 4 Ēst var pilnīgi visu ,bet nelielām porcijām, obligāti jābūt fiziskām aktivitātēm - kaut vai ikdienišķai pastaigai!
Skriešana uz veikalu pēc kārtējās kūkas , gluži fiziska aktivitāte tomēr neskaitīsies!

--Tās metodes ,ko māca pa tv citos mēdijos ,ka redz apalītim jāsāk grauzt nezāles ,graudus - no visa jāatsakās un jālēkā pa trenažieriem kā tādai izmēģinājuma žurciņai ,kamēr vien turies uz kājām - tas viss ir mārketings - bizness ,tam ar veselību un tievēšanu nav nekādas saistības!
Tā var tikai nobeigt savu ķermeni ,tā funkcijas un kapsētā ātrāk nonākt!

Diētas ,kur no kaut kā jāatsakās , atstāj ilgtermiņā nospiedumus uz ķermeni un turpmāko dzīvi , arī psihi, to starp tiek brucināta ķermeņa dabiskā vide ; mokot to ar neēšanu - ķermenis nonāk diskomfortā pats ar sevi un cenšas kompensēt badošanās procesu , vērtīgās vielas zogot no citiem orgāniem! Un tā ķēdītē paši sev sagādā vienu slimību pēc otras!

Redzēja vienu video ,kur viens badojās ēdot tikai ābolus un uzdzerot kefīru , beigās viņam visa zarna bija pārblīvēta ar gariem tārpiem , skats bija aptuveni tāds ,kā spageti makaroni no gaļas mašīnas nākot laukā!

Palieku pie sava pirmā teikuma , viss pārējais ir pretdabisks un liekas mocības - bojā sevi ,bojā veselību, bojā prātu!

JurisK  4 2 Neesmu apaļa kundze, bet man ir neliela pieredze. Saucās Stokholmas diēta, internetā var atrast, jāsamaksā šiem neliela naudiņa, jāaizpilda anketa un tev nāks dienas ēdienkarte. Nav nekā sarežģīta un grūta, es savu toreiz nosprausto mērķi sasniedzu. Sportot nevajaga!:D

valmierietis333    1 17:24,
Man ir novērojumi ,ka par tievajām jūsmo tie ,kam tie krāniņi pārāk tievi vai vārgi ,lai ilgi stāvētu - tikai novērojums! Tie ir tie ,kam vajag šaurus caurumiņus ,lai berze perfekta un ātrāk varētu beigt to briesmīgo nodarbi ,ko dēvē par seksu , tiem pašiem arī traucē gumija ,jo redz zudīs kaifs!

Tad vēl tā ir dziļi psiholoģiska problēma , sabiedrībā uzspiestas vērtību skalas , ka redz apaļais fui ,bet kaulu kambaris ir tas īstais! Priekš manis tas kaulu kambaris vairāk ir tikai kā tāda sava veida statuja ,kuru lielāks vējš no mana ceļa nopūtīs nost!

- Geishai taisnība!
Esmu pat nonācis pie apziņas ,ka mūsu dāmas pārāk daudz lasa mēdijus(visādas tenku lapeles) un viegli ietekmējas no tiem!

Šajā sakarā , pavisam nesen noķēru sevi pie domas , vērojot sieviešu izturēšanos , ka mūsu dāmas pārāk daudz skatās pieaugušo filmas , un no tām pārāk ietekmējas - tad arī uzvedas kā tādi playboy zaķi , līdz šim sabiedrībā bija uzskati ,ka ar to visu slimo tikai vīrieši , bet mani novērojumi liecina , ka sievietēm ir tas pats , varbūt vienīgi viņas neies skaļi atzīties ,ka tādas filmas skatās! Vienatnē skatās un gaida tās laimīgās beigas!

riebekle    4 Mīnus 20 kg apmēram 4-5 mēnešu laikā. Ne no kā īsti neatteicos, bet kartuprļus, makaronus, baltmaizi pamatā izslēdzu no uztura, tomēr, ja ļoti sakārojās, tad apēdu. tas pats ar saldumiem un kūciņām - ja ļoti gribējās - neatteicu. Vismaz 2 l ūdens dienā, vakariņas, vēlākais ap 17.30. Un jākustas noteikti, mana izvēle - staigāšana ātrā solī ap 5 - 7 km dienā, tievēšanas laikā staigāju vakaros, pēc vakariņām. Diskomforta nebija, bada nebija, nezinu, kur palika tie kg, kaut kā viegli aizgāja. Nu jā, ikdienas apēdamo saliku pa savam, bet te gari stāstīt.

Drole      Sjuuzenai ir pieredze. Var eest, cik lien un pa vingrotavaam nav jaasviedreejas.

https://www.youtube.com/watch?v=6ArnYErCSps

burleska  1 2 Man dikti labi der, nepirkt neko, ko nav jāgatavo, un bik pie kalorijām piedomāt. Ja mājās ir tikai dārzeņi, putraimi un tml., pie tam slinkums tikai pašai sev gatavot, ļoti labi strādā :) Neder, ja dzīvo ar kādu kopā.

ingryda  1 2 Personigi sastadita uztura un trenina programma pie zinosa profesionala.

Ajisata    8 Nieki vien! Ēdu ko gribu, kad gribu, cik gribu. Pat divos naktī mēdzu uzcept kartupeļu pankūkas. Ēdu treknu lauku krējumu, dzeru treknu neliesinātu lauku pienu :). Ziemā esmu par pāris kg-iem apaļi omulīgāka, sākot ar pavasari dārza darbos apaļumi pazūd kā nebijuši.
P.S. ja vien cilvēkam nav kāda ģenētiska vai hormonāla dabas problēma patiesi lielam resnumam, tad viss pārējais ir tikai koķetērija vai alias dietologu peļņas kāre.
Lai visiem laba apetīte un veselība!!! :)

rokons    2 Pirms kāda laika BBC rādīja svara zaudēšanas procesu vairākām ļaužu grupām, kas noslēgtā vidē vienu mēnesi, katra cīnījās ar savu paņēmienu.
Labāko sasniegumu ieguva grupa, kas ēda visu, tiesa ierobežoti, bet katru kumosu sakožļāja vismaz 28 reizes.
Nezinu, cik ātri zaudēto atguva, bet rezultāts bija visiem 4 grupas dalībniekiem no 8 līdz 12 mārciņām. Tie nebija nekādi izcili resnie, bet paapaļi gan. Var tak to pamēģināt.

Molliiga    1 Galvenais lai ir spēcīga motivācija! Tad gan sportot būs patīkamāk, gan padomāt pie veselīgākas pārtikas, gan asinis riņķos straujāk!:)

Geisha    3 Cik zinu tad tajos šovos "vzvešaniji i ščastļiviji" lielo svaru zaudējušie esot daži jau miruši.
Ja ļoti gribas tieši saldumus tad var padzert hromu kurš ir nopērkams aptiekā.
Mana māsa sēdēja uz diētām un gala rezultātā dabūja diabētu.

Paula6    9 Šodien, ejot mājās pēc treniņa un nododot atslēgas administratorei, viena sieviete pukstēja, ka tik lēni tievējoties, viņai pietrūks pacietības. Turpat bija vīrietis, kurš paskatījās uz viņu un tā greizi smaidot noteica: "Cūkas gadā tievās nebūs modē...". Mēs sākām smieties, ka tā gan ir taisnība! Bet ja nopietni, tad katram cilvēkam ir sava ģenētika - viens var ēst bez apstājas, bet nepieņemas svarā, citam tikai nedaudz vajag un jau kg aug... Nav ko mocīt sevi, bet pietiekami kustēties, sportot sava prieka pēc un formu turēt, atteikties no nevajadzīgiem organismam produktiem, bet ja kaut ko gribas, tad arī apēst, ievērojot mērenību. Piekrītu Geishai...tikai Latvijā sievietes ir pārņemtas ar "liekā svara" problēmu, citur tas nav galvenais. Jā, ievēroju īpatnību - tādas smalkas, tievas sievietes sev blakus vēlas redzēt parasti diezgan "omulīgi" vīrieši:DDD

Paula6    5 ...uz Vitalitātes akadēmiju Aizputē vai Līgatnē vai kur citur, var doties tikai tie, kuriem ir ļoooti stingrs raksturs! Esmu redzējusi ka pēc atgriešanās mājās diezgan ātri aizmirstas vai pietrūkst pacietības turpināt to kursu un tad jau dubultīgi pieņemas svarā!

coldlands    8 Personiski pazīstu septiņus cilvēkus, kas bija omulīgie tuklisi.
Vienam atnāca ciemos diabēts, citai kare pēc slaiduma...
Viņi samazināja ēdienu devu, tiesi uz kartoskiem, makaroniem....., saka iet garas pastaigas. Ne lēnam lacojot, bet ātra tempa. Gada laika zaudējot 30-40kg sava lieka svara.

cinnija  3   Reizi nedēļā noskrien 10 km.

av2  2 1 est maz/veseliigi , un biezzaak, uz darbu iet ar kaajaam/veleosipeedu, vai tiessam aktiivi pasportot briivajaa laikaa. Teoreetiski it kaa vajadzeetu darboties.

preilene  2 2 Ja gribi dabūt nost tikai kādus 5 kg, vari mēģināt dikāna diētu (olbaltumvielas). Tā ir vienīgā diēta, ko es pati esmu mēģinājusi. Izturēju gan tikai pirmo fāzi (laikam nedēļu), bet 5 kg dabūju nost un neko vairāk jau nevajadzēja. Vienīgi, diētas laikā tiešām jādzer daudz ūdens, citādāk locītavas čakarējas

Geisha    3 Palasiet mūsu cienījamo Danilāna kungu. Viņš savos cik tur gados katru dienu mēro kājām ceļu no Dailes teātra uz un no Stradiņiem. Viņš bija kopa ar Ziņģīti izdevuši grāmatiņu ka speķītim nav ne vainas. Vienkārši vajag kustēties un nepārēsties.
Govs ēd zāli. Pareizi? Hamburgerus taču neēd? Kolu arī nedzer. Bet..... rudenī govs ir resna. Kāpēc? Nu gluži vienkārši ģenētiskā atmiņa. Būs ziema, būs auksti. Vajadzīgas tauku rezerves, lai nenosaltu. Un kāda govs ir pavasarī? Kaulaina. Jo priekšā ir vasara un būs silti. Tātad tauku rezerve nav nepieciešama. Piekrītat? Cilvēks savā būtībā tāds pats lops vien ir. Arī šeit mums ziemeļniekiem strādā ģenētiska atmiņa. Atnāks saulīte un visas tauku rezervītes izkusīs. Protams pie nosacījuma ka nerīsi katru dienu kūkas un negulēsi uz dīvāna.
Starp citu kad jaunās meitenes staigā ziemā ar plikiem puncīšiem tad tauciņua no vēdera būs grūti dabūt nost, jo organisms nav muļķis kurš dzenas pakaļ modei un uzaudzē tauciņus, lai siltumā būtu iekšējie orgāni. Arī šitās modīgās īsbiksītes nav labi potītēm. Kājas jātura ir siltuma, bet galva vēsumā (saprata robežās).

laiskaa  1 1 Figūras draugi (agrākie Svara vērotāji).

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu