Kā atmest smekesanu?

Bet atbildiet tie, kam tas patieshaam ir "bezsaapigi" izdevies!

LastManStanding (2004-08-30 18:18)      1)tiec skaidriibaa ar motiivu, kaadeelj veelies mest nost smeekjeeshanu. Ja motiivs taads maziitinjsh vien ir - nekas nesanaaks, bet kad saaksi patiesi riebties sev - izdosies.
2)atrodi aizvietotaaju - jebko, ko vari iebaazt mutee un justies komfortabli: konfektes, seerkocinju, kafijas pupinjas, riekstinjus utt.
3)noskaidro, kaadas situaacijas provocee Tevi uz smeekjeeshanu - piem., alus glaaze, kafijas malkoshana ar draudzeneem, tusinjsh disenee utt. Reekjinies ar to, ka paaris meeneshus vari aizmirst par visiem pasaakumiem un darbiibaam, kas asocieejas ar smeekjeeshanu, jo, kameer veel neesi pietiekoshi stipra, nemoki sevi ar provoceejoshaam situaacijaam;
4)no personiigaas pieredzes uzskatu, ka pakaapeniski mest nost neizdosies (lai gan viedoklji ir dazjaadi), taa kaa shajaa pashaa briidii paarstaaj dariit to!
5)pieraksti savu apnjemshanos, apakshaa uzraksti datumu un turi to savaa tuvumaa, taa, lai atgaadinaatu sev.
6)iesaakumaa labaak atsakies no smeekjeetaaju sabiedriibas vismaz uz paaris meeneshiem;

dada (2004-08-30 18:26)      Nikotīna plāksteri

IQ` (2004-08-30 18:31)      Man tas izdevaas :))) Bet ir ljoti svariigi kaadaa atkariibas stadijaa jau Tu esi - vai Tev patiik uzsmeekjeet draugu barinjaa, vai peec kaada labi padariita darbinja u.c, vai jau lien tualetes telpaa peec kaarteejaas nikotiina devas. Ja peedeejais variants, tad padomu dot nevareeshu, bet ja veel tik taalu nav, tad es dariiju taa - katru dienu nopirku vienu pacinju cigareshu, izsmeekjeeju vienu cigareti un paareejo nosliicinaaju tualetee :) un taa kaadu meenesi,liidz palika zheel naudas. Un tad veel paliidzeeja viens teikums no miiljotaa cilveeka puses - Tava elpa peec smeekjeeshanas ir nejauka :) ar to arii pietika :)))

rozaa_PUMA (2004-08-31 14:33)      mana formula ir shaada: drauga nepatika pret cigareteem + personigaas veselibas problemas = nikorette kozlenes. agrak smekeju pa 10-13 cigaretem dienaa 10 gadus, tagad pietiek ar 5-6 kozlenem dienaa. praktizeju kopsh aprilja vidus, tagad gruti iedomaties cigareshu papiru mutee. dazreiz uz sestdienas tusiniem ieperku paris cigarellas ja loti gribas izbaudit sapipeshanas procesu ar draudzeneem (nekadaa gaijumaa nepirkt iepakojumu, bet pa vienai :)
gan jarekinaas, ka tas kozlenes nav letas un bishki japierod sakumaa pie garshas, bet tadaa veidaa pilnibaa izvairos no diskomforta sajutas! velaak tikai atliks atmest kozljashanu.

I__SHMIGA__I (2004-08-31 18:21)      esmu atmertis divas reizes, piipeeju 1pacinju dienaa, un pashlaik arii smeekjeeju :(
Lai atmestu, galvenais ir jaabuut motivaacijai, ja neesi paarliecinaats, neizdosies, ja ir motivaacija ta viss notiek shaadi, pirmaas triis dienas reaali prasaas peec nikotiina ar visaam taa sekaam, ignums untaa taalaak, tikties ar tevis miiljotajiem cilveekiem neiesaku :D, peec taam trim dienaam jau vairs peec nikotiina neprasaas, paliek vairs tikai ieradums kaa iebaazt kautko mutee, jo paliek tev daudz briiva laika, kuru tu kaadreiz aizvietoji ar smeekjeeshanu, un jaa, meenesi neiesaku dzert akoholu

es tagad gaidu motivaaciju atmest, kad sagaidiishu tad to izdariishu :D LAI VEICAS

Atlants (2004-09-04 02:41)      izskataas ka tu smeekjee pa vairaakaam pacinjaam dienaa... diez vai tu atmetiisi...

hiza (2004-09-04 19:47)      izmet peedeejaas un viss, ja tieshaam to veelies tad tas prasiis 30 sekundes laika!

brodjaga (2004-09-09 14:57)      Smēķēju 25 gadus!!! Mēģinājis atmest esmu n-tās reizes. Ilgākais gadu. Teikšu tā:
1. Tev apkārt jācenšas radīt tuvu cilvēku sabiedrību, kas nesmēķē
2.Jāatsakās no uzsmēķēšanas kompānijas pēc-atceries ka indē sevi!
3. Jānodarbojās ar sportu
4. Es sev beidzot(kādi 3 gadi atpakaļ) pateicu-jā nevaru atmest, BET es smēķēšu tikai tad kad ļoti gribās, nevis kompānijas pēc.
5.Nekad sev nepārmet, ja atkal atsāksi smēķēt.
6.Mājās visās iespējamās vietās izlīmēju-Smēķēšana nogalina!
Rezultāts:-Ja agrāk nepietika ar paciņu dienā, tad tagad ir tā; ja ļoti gribās nopērku cigaretes un izpīpēju šo paciņu 3-4 dienās, pie tam sev neko nepārmetot! pēc tam varu atkal nesmēķēt nedēļu, vairākus mēnešus.
Veiksmi arī Tev!!!

brodjaga (2004-09-09 14:58)    1 Smēķēju 25 gadus!!! Mēģinājis atmest esmu n-tās reizes. Ilgākais gadu. Teikšu tā:
1. Tev apkārt jācenšas radīt tuvu cilvēku sabiedrību, kas nesmēķē
2.Jāatsakās no uzsmēķēšanas kompānijas pēc-atceries ka indē sevi!
3. Jānodarbojās ar sportu
4. Es sev beidzot(kādi 3 gadi atpakaļ) pateicu-jā nevaru atmest, BET es smēķēšu tikai tad kad ļoti gribās, nevis kompānijas pēc.
5.Nekad sev nepārmet, ja atkal atsāksi smēķēt.
6.Mājās visās iespējamās vietās izlīmēju-Smēķēšana nogalina!
Rezultāts:-Ja agrāk nepietika ar paciņu dienā, tad tagad ir tā; ja ļoti gribās nopērku cigaretes un izpīpēju šo paciņu 3-4 dienās, pie tam sev neko nepārmetot! pēc tam varu atkal nesmēķēt nedēļu, vairākus mēnešus.
Veiksmi arī Tev!!!

Paula_Zz (2004-09-21 20:33)      es panjeemu un atmetu
bez liekaam probleemaam
pat, godiigi sakot, i netaisiijos... vienkaarshi taa sanaaca... un tagad ir riebums pret to visu

maigi_mezhoniigaa (2004-09-27 15:19)      Gadus piecu atpakalj cigarete man bija svariigaaka par maizi un uudeni.Tad bija trkaa miilestiiba un miiljotais teica,davai beidzam to piipeeshanu.Panjeemaam papiiru un uzrakstiijaam liigumu, forshu, ar sportiskiem liigumsodiem par katru izpiipeeto un bonusiem par katru nedeelju, tad meenesi u.t.t. bez cigaretes.Izdevaas super uz 3 gadiem.Tad miiljotais saaka mani kraapt ar manu sekretaari un luuk-es smeekjeeju 2 pac.dienaa.Vareetu atkal sleegt liigumu, bet nav ar ko.Ar jebko nederees-pietruuks motivaacijas.

Brewer (2004-12-06 00:04)      Saac vairaak eest saldumus un visu naudu, par kuru pirki cigaretes, peerc saldumus un taa visu laiku.

SievieteMelnaa (2004-12-06 01:00)      Es reiz atmetu, jo padomaaju, ka man kaadreiz buus beerns un gribu, lai vinjsh ir vesels. Motivaacija bija tik speeciiga, ka nometu uz sitiena, neievilku pat pa duumam. Veelaak, jau peec beerna dzimshanas, atsaaku smeekjeet.
Diemzheel joprojaam nevaru atmest, un zinot sevi, laikam nekas cits man nevares kljuut par motivaaciju atmeshanai.
Labs liidzeklis ir plaaksteri - tieshaam nav abstinences, toties vinji sanaak daargaaki nekaa pashas cigaretes un nikotiins vienalga tiek vadiits iekshaa. Bet daudzi atmet tieshi ar vinjiem.
Tas viss ir motivaacijas un gribasspeeka jautaajums.
Lai Tev viecas!

De_Grad (2004-12-06 02:22)      Nu smeekjeeju, liidz vienaa jaukaa dienaa, pareizaak naktii, ar draugu sapiipeejos zaaliiti(ne pirmo reizi), tachu tajaa reizee kaut kaapeec saindeejos ar vinju,-naakamajaa dienaa 3 reiz veemu un no taa laika vienkaarshi nevaru neko iepiipeet-ne cigareti, ne zaali-taa arii atmetu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu