Smēķēšana un sievietes skaistums

Ja skaista sieviete smēķē, tad viņa to ir sākusi darīt nesen. Jo, ja arī figūra acīm redzami uzreiz necieš, tad sejas āda jau pēc pāris gadiem kļūst tāda kā apžuvusi un nedzīva. Vai piekrītat?

Aizbergs      Piekrītu. Un ne tikai seja, bet arī zobi bieži ir jābalina.

Jons_Plunts      Tas ir traģiski.

duudiite      ..domaaju, ka sekas neparaadiisies peec paaris gadiem un aada nebuus jau uzreiz nedziiva un apzhuvusi... daudz kas ir atkariigs no geeniem un dziivesveida.. bet jaa, man ir bijis jaakonstatee, ka smeekjeejoshai 20 gadiigai meitenei acu aada ir sliktaaka nekaa 29 gadus vecai sievietei, kas nekad nav smeekjeejusi... ;)

_SHARKS_      ziniet,nav svariigi kursh no dzimumiem smeekjee...abiem veseliiba bojaajas!!Balsoju pat liidztiesiibu :))))

[never]      nepiekriitu, smeekjeeju aktiivi jau gadus 7, ij par sejas aadas sausumu nesuudzos :)

CoolBeibe      muļķības... man tas netikums piemīt vismaz 10 gadu... āda nav sažuvusi, zobus vēl nebalinu

vvr      Novērojumi liecina, ka arī pārlieku centīga sauļošanās stipri bojā ādu. To var tikai sīkie atļauties :)

utji_butji      Nesaprotu, kāpēc apzināti jābojā sava veselība? Jebkurā veidā.:(

separatiste  1   ..kāds kuram ķermenītis, man viena 45..gadīga smēķē jau 20 gadus dzer katru dienu sarkano vīnu un izskatās vienkārši jauki...būtu man tā:)

Turiet_mani    2 Nesen redzēju skatu-sieviete,pārmālējusi ģīmi ar kosmētiku,resna,savilkusi seju čokurā stāv pie stūra un smēķē.Fuj.
Rodas jautājums-tu lieto kosmētiku (tērē naudu)lai izskatītos pievilcīga,smukāka....,bet kāpēc tu vienlaicīgi to dari,lai tas viss būtu "kaķim zem astes"?Varu iedomāties kā viņa smird pēc nikotīna.Viņas plaušas ir melnas,asinsvadi aizkaļķojušies,nagi vienmēr jākrāso,lai nebūtu jāredz cik viņi ir dzelteni(par zobiem nerunāsim)Drīs viņa,kāpjot uz 5 stāvu,6reizes atpūtīsies.
Un tas viss tiek darīts par savu naudu!!!Mostas viņa no rīra nevis no modinātāja zvana skaņām,bet no tā,ka ir jāklepo un trūkst elpa.Toletē atkrēpojas un,ejot uz darbu,atkal uzpīpē.Super.
Kaut visiem smēķētājiem vienlaicīgi rastos veselības problēmas,lai viņi reizē drūzmētos pie dakteriem un kautos par rindu kurš pirmais tiktu.
Tad kad kāds pensionārs smēķētājs sāk pukstēt,ka viņam pensija ir par mazu,gribās viņam likt apēst tās cigaretes,kurām nauda pietiek vienmēr.

Just_      Turiet_mani: a vot ar šitiem "kaut..." silti ieteiktu piesargāties! Var krist pašam/ pašai uz galvas.

narinja25      nu tik pamanami var but i nebus.. bet ka cilveks, kurs tmetis.. vari teikt ka pamanama sejas krasas izmainja.. a zobi vairaak cies no kafijas un stipras tejas... un balinat tos vajag gandriz visiem.. reti kam genos iet tik balti perles zobinji:))sktati, varu ieteikt dakteri, kura ar to nodarbojas:)))
un piekritu tam, ka veseliba bojas abiem dzimumiem:)

duudiite      ...manupraat, smeekjeet vai nesmeekjeet taa ir katra cilveeka personiigaa dariishana... katrs dziivo savu dziivi...
..un dziivot vispaar ir kaitiigi, jo no taa mirst... :))

evelina37      Nezinu,jo šis netikums nepiemīt,bet labi tas protams nav.

_Tiina_      Just_ Tas/tā Turiet _mani jau izteca to, ko izteca..Tagad lai gaida kas būs..
Visas ļaunās domas un vēlmes nāk tiem pašiem teicējiem atpakaļ- turklāt pastiprināti..tā nu tas ir.
/ klusā balsī nodzied sēru dziesmu../

SpringSun      citi bez smeekjeeshanas izskataas slikti! Ne jau tabakas nelietoshana ir atsleega veseliigam izskatam un dabiski baltiem zobiem...

Turiet_mani    1 ...re kā nepatīk.Smēķētāji,katru reizi kad jūs aizsmēķējat cigareti,jūs vēlat sliktu apkārtējiem.Kāpēc man ejot veikalā ir jāšķērso tā smēķētava kas ir iekārtota pie ieejas un jāindējas???Tas pats ir par bāriem un līdzīgām iestādēm.Jūs esat tie,pirmie,kas bojājot savu veselību bojā to arī citiem.
Tad,kad kāds jums novēl to pašu,ko jūs ikdienā darat citiem-sākas pukstēšana.
Indējies,bet neindē pārējos.

lisabona      ui,sabijos.../ pirmo reizi dzird par smekjeetavaam veikalos/...tas ir tikai laikam Kuldigaa!

riks      Nu, nevaig paarspiileet.
> Indējies, bet neindē pārējos.
Iespeeju robezjaas neindeeju.
Pirzj, cjuraa, kakaa, lieto naftas produktus un atraugaajas tacju arii nepiipotaaji.

bacter      Nu ko - smēķē jauni cilvēki un muļķi!
Smēķetājam ir 10 reizes lielākas iespējas saslimt ar jebkādu saslimšanu... diemžēl nesmēķētājam bieži jākļust par pasīvo smēķētāju un līdz ar to nokļut riska grupā. Tāpēc būsim neiecietīgi pret smēķētājiem, lai lien atsevišķās telpās vai prom no publiskām vietām un nebojā gaisu!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu