Smēķēšana un sievietes skaistums

Ja skaista sieviete smēķē, tad viņa to ir sākusi darīt nesen. Jo, ja arī figūra acīm redzami uzreiz necieš, tad sejas āda jau pēc pāris gadiem kļūst tāda kā apžuvusi un nedzīva. Vai piekrītat?

lietotajC      ...un veel - ja redzi skaistu sievieti ar shnabja glaazi rokaa, tad zini, ka shamaa tikko saakuse dzert. sievietes jau ne vella netur!

:)

dod_man_buchinj    2 Vai tad smēķējoša sieviete vispār var būt skaista? :D Tiklīdz paņem cigareti pirkstos, tā viss, no smukuma ne miņas! :D

Ringla35      Turiet_mani: jautājums jau bija ne par to, cik tas ir vai nav kaitīgi, tāpat visi zin, ka labi tas nav, bet novēlēt kādam nelaimi tādā tekstā kā Tu to izdarīji, patiešām nav labi, tas skan ļauni un šādi novēlējumi nāk atpakaļ ar uzviju, piekrītu _Tiina_
Ar tādiem vārdiem "kaut viņiem notiktu tas un tas..." nedrīkst mētāties, tiem piemīt milzīgs spēks un, ja tas ir izteikts vēl skaļi, tad...

Turiet_mani      Atkārtoju vēlreiz:vienmēr kad smēķētājs aizmēķē cigareti,viņš vēl sliktu citiem.Kur jūs visi gudrinieki tad esat?Cik no jums ir kādam aizrādījuši???Tad KĀPĒC es viņam nevaru novēlēt to pašu,ko viņš novēl ar savu darbību (..vairākas reizes dienā)citiem???

capparis_spinosa      turiet_mani: un ja viņš to dara klajā laukā, kur 3 km radiusā nav ne dzīvas dvēseles? /Kārtējo reizi jāatgādina sev, ka ir daži cilvēki, kam vienkārši Nepielec./

dzeg_      nepiekrītu, sejas āda reaģē uz daudziesm "sliktumiem", līdz ar ko smēķēšana nav tas noteicošais, tas pats arī par zobiem, smēķēju nu jau kādus 12 gadus (līdz 10 cigaretēm diennaktī), ij āda ir pat ļoti laba un zobi arī balti - bez balināšanas!

Pticka      protams ietekmee, bet ne jau tik traki!
principaa tik daudz kas ietekmee neveseliigi, ka nezini nemaz kas vairaak :) labaak par to i nedomaat!

Jons_Plunts      dzeg_ lai nu kas to teiktu, bet ne smeketaja! Fotografijas retusejot, var visu loti labi redzet. Nolietojums pamatigs.

p_p      Nepiekrītu.
Neviens neapgalvo, ka smēķēt ir labi, bet es uzskatu, ka labāk, lai cilvēks smēķē, nekā dzer, laupa un nokauj.
Un tikai nevajag to lozungu par sliktumu priekš apkārtējiem. Pirmkārt, ir daudz citu sliktu lietu, kuras nodara lielāku ļaunumu, otrkārt, neviens neliek stāvēt blakus pīpētājam un purpināt par tiesību ierobežošanu - nepatīk, paej malā.
(nepīpēju jau 2 gadus)

utji_butji      => P_P
"neviens neliek stāvēt blakus pīpētājam". Palūdzu kādu vīrieti āra kafejnīcā pārsēsties citā vietā, lai dūmi nenāktu mums virsū. Vajadzēja dzirdēt viņa pukstēšanu! Kāpēc man būtu jāelpo viņa cigarešu dūmi? Man ir tādas pašas tiesības atrasties jebkurā vietā un piespiedu kārtā neidēt sevi!!!!

narinja25      nu cik sapratu tagad jau kafee nesdmekee vai dalas teritorijas.. un tas manuprat ir pareizi... a pipet vai ne, katrs izvelas savu liktteni...

Rubiina      Domāju,ka tik traki nav gan!
Visi esam pakļauti visdažādākai(negatīvai) ietekmei uz ādu,smēķēšana nav vienīgais,kas liek pāragri noveciot:)
p.s.nesmēķēju:::))

expansive      phe..es kaa Marks Tvens esmu metusi nost n-taas reizes...un smeekjeeju ari tagad...gjiimii nekaadas dizhaas paarmainjas neredzu..un jo sieviete paliek vecaaka...jo daargaaks un labaaks sejas kreems ir vajadziigs..tas ir pats par sevi.skaidrs....es zinu ,ka smeekjet ir slikti un nelabi...bet man ir balkons...mana privaataa teritorija...:)))

mazliet      Skābeklis arī oksidē šūnas un novecina, vedot tuvāk nāvei, soli pa solim 2006-08-23

MrAction      Nav jau obligati jaskupsta uz luupaam. 2021-12-08 00:03

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu