Kā cīnīties ar lieko svaru?

Vai ir kāda reāla iespēja cīnīties ar lieko svaru

Lucy      Es arī dzirdēju par to tauku atsūkšanu,ka pēčāk paliekot dubultā resns.

riks      a davai noskatieties kādu dokumentālu filmu / reportāžu poar tauku atsūkšanu!
visādas glupības gvelž un arī rasksta.
ir 472 tievēšanas skolas. asinsgrupu diētas, diētas pēc Mēness fāzēm, lēnās un ātrās ēšanas skolas, ar ūdeni, badošanās pēc Brega, dalītais uzturs un vēl 465.

sorrel      eh..nupat vienā žurnāliņā diētu izlasīju, solīja līdz 7 kg divu nedēļu laikā likvidēt, man jau pašai tik daudz nevajadzēja, pietika ar 3...a neko tāda diētiņa, pat garšīga:))))

Anduksitis      Nevajag rīt ko pagadas un vairāk kustēt...

_Antuanete_      Jā, pirmkārt, neuzdot šādus jautājumus apšaubāmos interneta forumos! Te vai nu tikai ries par nerīšanu (pilnībā ignorējot faktu, ka ļoti daudzi cilvēki, pat ēdot minimāli, netievēs vielmaiņas īpatnību dēļ) vai stāstīs savu Vienīgo Pareizo metodi, kas pilnīgi noteikti nav universāla. Labāk dodies pie dietologa un/vai fitnesa trenera, kas ieteiks piemērotāko risinājumu.
Un - tievēšana nav kampaņveida pasākums, ja reiz sāk ēst veselīgi un nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm, tad uz visiem laikiem, pretējā gadījumā svara pieaugšana pēc kampaņas beigām un veselības problēmas garantētas.

sorrel      tā diētiņa bija žurnālā Lilit, aprīlis, krievu nummurā :)))

Nohero    1 Nav cilvēka, nav problēmu. Pat ja tu esi nomelojusi 20 kāgā, mandomāt, nav iemesla uztraukties.Daba nav paredzējusi tantēm pāri pusmūžam būt kārnām, ar kādiem iedzimtiem izņēmumiem. Pamēģini lauku darbus strādāt, kaķa svarā esot.:( Literatūras par šo tēmu ir steriem, tonnām un kastēm, bet jebkurā gadījumā - tas prasa attiekšanos no daudz kā atlikušā mūža garumā un no mana viedokļa tas nav tā vērts - sačakarēt galīgi tos dažus gadiņus, kas mums atvēlēti.Cilvēkiem ar gadiem vielmaiņa palēninās un tik vien darīt kā sportot un domāt par diētām...Kā vārdā?? Bet neveselīgi ēdošu veci kaps labos, tas nu gan...

fifidrilla      50 kg????????
Mīļā meitene, Tev ir jāsāk uztraukties par anoreksiju!!!!

karbonaade      Man savulaik veselias del bija jaatsakas no dazam lietam, kas man tomer likas svarigas. Bet kaut ka - pasai man diezgan atri radas saprasana, ko varu un ko nevaru. Un nav nekadu problemu neest panetas karbonades, treknu galu vienkarsi nevaru ieest, jo paliek vinekarsi slikti (nu labi, dazreiz uz maizes planu planu skeli ukrainu speka), treknas kukas ari nevaru ieest - atkal slikti. Ta ka man jau skliet, ka galvena problema ar to esanu ir galva..... jo vairak pardzivosi, ka kaut ko nevari est, jo vairak gribesies. Un no otras puses - nu nenomirsi, ja kadu sokolades gabalinu pa retam uzedisi, lai pavisam nav jasajuk prata:) bet man jau tomer skiet, ka tas kampanveidgas dietas ir viena liela veselibas bendesana. Vai nu atrodi veidu ka priecaties par pasauli un sevi, kada esi, vai ari maini domasanu:) Lai veicas:)

rozeroze      operaacijas paliidz, tur kur nogriezh, tauku shuunas nespeej ataugt.
dziivesveida mainja ne dieetu kampanjas, te daudz padomu- labu (stingra ogLhidraatu izsleegshana, max olbv. u.t.t.- m``````ūzha garumā- aptaukošanās ir kā cukura diabēts vai arteriāla hipertenzija, tā nav gripa vai "franču iesnas" ko izārstee, kad saslimst. max fiziskās aktivitātes, pastāvīgi, ik dienas........... utt

pildspava      Ja cilvēks nav rīma, bet tomēr resnā, tad mana pieredze ir tāda, ka vajag stiprināt aknu: ar Dr.Tereško tējām un Ulmju Jāņa augu pulveri, kam uzdzer piena sēnes kefīru.
Tad līdzēs arī diētas un svars ies nost vai ēdīsi, cik daudz/maz gribi un neresnēsi.

azazele      stress ir labakais lidzeklis,pati iztiku pa visu dienu ar vienu bananu!nekas mute nelida!:)

Muukene      Jaa, vajag iziet ielas un cinities! var but ar bada streiku?

selnija_      Ir jābūt TĀDAM STIPRAM raksturam, lai varētu atteikties no tā, kas ēsts visu mūžu. Man šausmīgi garšo konditorejas izstrādājumi/palūr uz marmorkaralienes zefīra turziņu/, visai ģimenei tie garšo. Kā lai atsakās?...

amailija      kā mēs visu laiku gribam ar kaut ko cīnīties????

Mia_      azazele>>stress ir labakais lidzeklis(c)
ne vienmēr, man bija laiks, kad stresa dēļ strauji zaudēju svaru, un ir bijis, kad sresu varu dabūt prom tikai visu laiku kko ēdot :))

selnija_  1   Par azazeles ieteikumu: jā, der gan, bet tikai jaunām meitenēm! Stresa sekas vispirms parādās uz sejas un var būt tādas, ka gribēsi dabūt atpakaļ lieko svaru, lai tikai seja labi izskatītos!/pers. pieredze/

daisy777      Reakcija uz stresu atkarīga no veģetatīvās nervu sistēmas tipa - viens tiešām vairs neko neēd, bet otrs sāk bezjēgā rīt.

Katrā ziņā - stress vispār nav veselīgi ;)))

p_p      sāc pīpēt, ar reizi kādi 10kg būs mīnusā, tiesa, šai nodarbei ir arī ēnas puse...

iluuuzija  1 1 ..ja cilvēkam ir tieksme uz "apvelšanos",tad tā būs cīņa mūža garumā,bet kā mēs zinām,tie,kas allaž cīnās ir noguruši,drūmi cilvēki, tāpēc, man personīgi liekas,ka omulīga,ar dzīvi apmierināta apalīte i sabiedrībai tīkamāka kā cīņas izmocītā....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu