Atmetu smēķēšanu

Kā atmetu smēķet, tā parādās baigā estgriba, vai ir kas dabīgs(tēja utt), kas nomāc estgribu un vēlmi uzpīpēt?

Milestiba      Lai atmestu pa īstam smēķēšanu, ir jāsaprot, KĀPĒC vispār gribējās smēķēt.
Kad atradīsies iekšējo motivāciju trauksmei, smēķēt negribēsies un pazudīs pārlieka ēstgriba.
Bieži vien, kad mūs auzdina, mums nedod siltas jūtas, mīļumu un maigumu, dodot to vietā konfektes un ēdienu, tāpēc izaugot, savu trauksmi mēs mēģinām "apēst". Arī ja bērnu atrauj agri no krūts, bieži vien viņi sūkā pirkstu, pa cik sabiedrībā tas izskatītos stulbi, cilvēks sāk smēķēt.

fernfahrer      sauja košļeņu dažādu garšu... tā lai garša nomaina garšu. Atturēties no tradicionāliem kafijas laikiem un pīppauzēm. Nevajag par to skaļi runāt, nevajag vairīties no pīpmaņu kompānijām, bet stāvēt blakus un mēģināt sevi piespiest ciesties. Smēķēšanu var atmest tikai tad, kad esi gatavs tam. Nevar tā uzreiz ar pirmo reizi, ja esi smēķējis ilgus gadus pastāvīgi. Neiesaku nekādus aizstājējus ar nikotīnu, tikai košļenes un ledenes. Visas uzlīmes, tabletes ir ļoti pat slikti, jo netiek organisms atradināts no nikotīna un sākās nereti pārdozēšana, īpaši ar nikorex veidīgām tabletēm, kad gribas it kā atkal uzsmēķēt, tiek iemesta atkal kārtējā tablete mutē..
Lai izdodas atmest, kurš to patiešām vēlas! Smēķēšana ir tas pats kas mazam bērnam soska. Nekas vairāk un ne mazāk... mans stāžs- 17 gadi un jau pāri 20 nesmēķēju.
2012-07-12

Deisa      Iegrauz ingvera saknes gabaliņu kā ēst vai pīpēt sagribās. Ir dabisks, ass, veselīgs, nav no cukura un diezin vai par daudz ieēdīsi. :) + ļoti labi smaržo elpa arī. :) 2012-07-13

mazaiss15  1   ....man palidzeja jogurts,kad vedera litrs jogurta tad negribejas ne est ne uzpipot... 2013-07-18

sleitz      Atmetu izlasot Allana Karra grāmatu. 2014-05-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu