Vai lieko svaru var ārstēt?

Protams, ka ir nozīme dzīvesveidam, uzturam, utt.. Bet grūti noticēt, ka lieko svaru var tā vienkārši kontrolēt. Nesen visai nopietnā ārstu padomu portālā nācās uzdurties jautājumam par hormonu terapiju priekš tīņam, kuram kaut kas bija ar krūtīm vai balss lūzumu, utt. Ja jau tādas lietas var kontrolēt ārstnieciski, tad jau liekam svaru arī varētu?

Arī žurnāla "Ir" maija numurā bija pamatīgs raksts par svaru mazinošā uztura bagātinātāju draudiem un tur bija minēti fizoloģiskie procesi, kurus ar šīm zālēm cenšas kontrolēt. Neticas, ka visiem uztura bagātinātājiem pretim nav arī nopietnās zāles. Raksturīgi "Ir", par tām nekas netika teikts (viņi vienmēr daudzas lietas noklusē). Var taču būt vielamaiņas problēmas un tās ir jāārstē.

Almerija      Diēta: no rīta sekss, pusdienās sekss un kekss, vakarā tikai sekss...kaut kur šādu lasīju...bet mēģinājusi neesmu, bet domāju, ka rezultāts būtu labs pēc pāris nedeļām.

Ja par Dikāna diētu. Dzīvē spilgts piemērs redzēts, fantastiski notievēja, bet pēc pāris mēnešiem ieraudzīju,divtik atpakaļ...labāk visu ar mēru un arī no kādas kūciņ nebēgt projām...

Lucy      Almerija muļķības,tās sievietei un mamma arī ,viņas abas ar Dikāna diētu palika slaidas un nekas viņām nenāk nekur atpakaļ,mammai bija 120kg,tagad 76kg,tagad viņas ēd pat kūkas,bet netik daudz,kā agrāk un vingrot turpina vēljoprojām.Organisms pa 6mēnesiem ir jau pieradis,ir saravies kuņģis.Tu ko iedomājies,ka sasniedz vēlamo rezultātu,tad gulies gultā un rij,nē,ja izmainīts dzīves veids,bet tas nenozīme,ka viņas badojās,arī diētas laikā nebadojās,man ir visas lapas,ka ko darīt,man nav uzņēmības,lai uzsāktu un nav jau arī tiik liela vajadzība.

erucanob      Protams ka var.Maz rīt un daudz kustēties.Tas,ja viss OK ar veselību.Ja slims,tad citi veidi,bet arī līdzīgi.

Almerija      Es nesaku, ka diēta slikta , viss kārtībā, bet es redzēju konkrēti vienu sievieti...tāpēc uzrakstīju.Tas jau katram individuāli, ne visiem viena un tā pati diēta der.Un plus raksturiņš jātrenē.

jana63      Lai likvidētu lieko svaru, es ieteiktu vispirms attīrīt gremošanas sistēmu un zarnu traktu, tad sadedzināt taukus un samazināt apetīti.

BrivsPuika      Galvenais cēlonis liekajam svaram ir nespēja atteikties no ēdiena, tātad apetīte!
Pats nometu jau 44 kg un tas ir pavisam reāli !
Ja kādam ir reāla interese kā es to paveicu rakstiet privāti !
2014-06-26

Deisa      Visiem medikamentiem ir blakusefekti. Domājams ka tādi, kas ķīmiski ietekmētu svara izmaiņas, būtu graujoši citām organisma funkcijām, turklāt izšķīdinātu arī visus tos taukus, kas organismam ir nepieciešami. Pretējā gadījumā jau sen kāds būtu miljardieris un šaibiņas pārdotos katrā aptiekā. 2017-03-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu