Atmetot smēķēšanu.

Mans virietis megina atmest smekesanu. Ir pipetajs ar 23 gadu stazu, diena izpipeja ap 2 pacinam. Plausas ir beigtas, pat isti nezinu cik loti, bet kad par to temu saku runat, atburksk, ka tur jau viss ir game over.
Saka atmest ar kautkadam dargam arsta izrakstitam zalem, Campix vai kautka ta. Izdzera, tagad no 2 pacinam ir palicis diena uz 1-3 cigaretem, nepipet galigi nevar. Ir bijusas paris dienas, kad nepipe nevienu, ja darba daudz darba un nav bijis laiks.
paris dienas atpakal bijam tusina, tur protams nespeja notureties un izpipeja 10 cigaretes.
Pec tam gajam maja un peksni vins saker laba puse kruts preteja puse, ka sausmigi duras, ka nevar ne paiet, ne paelpot un sapes iet uz kaju.
sakuma domajam, ka varbut starpribu nervs apsaldets, jo pasai kaklu saputa. Bet tad aizdomajos, ka varbut tas ir no tam 10 cigaretem, jo organismas stress, ka peksni atkal tik daudz pipe.
Vinam visa ta smekesaas atmesnaa besi, jo slikti jutas, psihains veljoprjam Pec 3 men, man tas ari sak besit, bet riebjas ari ta pipesana, jo tad nenormali krac, klepo u ta traka smaka.
Kadas Jums domas. Vai tas ir kautkas ar plausam, ka duras.
Pie arsta protams vinu nevaru dabut.

coldlands  1 1 Garausite, ja nepipe citu kladbutne, tad vari kaut zila nokurities, neviens Tev neparmetis, iznemot viru ar kuru Tev jabucojas.

Tinte  1   Tiešām mīksts tas vīrietis. Ja grib atmest, tad to var izdarīt bez problēmām. Vienā dienā.
Pasen pa TV narkologs Strazdiņš stāstīja, ka nikotīns nerada atkarību kā narkotikas vai alkohols. Tur vajag tikai gribasspēku un motivāciju. Ja to nav, ta nekas cits nepalīdzēs.

Viliendi    2 Es arī domāju ,ka vajag iemidzināt, lai nemokās.

evodia76      Pie gimenes ārsta, tad nosūtījums pie pulmonologa....

steels      kamēr pats negribēs atmest nekas nesanāks.Pašam stāžs bija 15 gadi 1,5-2 paciņas dienā,vienā brīdi sapratu ka gribu atmest,labākais sasniegums bija 5 cigaretes dienā bet tad bija tā ka nenāciet klāt un neko nejautājiet biju nikns uz visiem.Sapratu ka nav ko mocīties tāpat neatmetīšu un turpināju smēķēt nestresojotne par ko līdz kādu dienu darba kolēģe pastāstija kā viņa atmetusi pēc vairāk kā 30 nosmēķētiem gadiem.Viss bija ļoti vienkārši:griba atmest,tautas dziednieks,20lati un jau 9 gadi bez cigaretes.P.s tas viss notika bez mokām bez lomkām, iegāju pie dziednieka kā smēķētājs kurš pirms iiešanas vēl fiksi uzļuļķē un iznācu kā nesmēķētājs kurš cigarešu paciņu izmet tuvākajā miskastē.

av2  1 1 pasakiet , nu ccista intresanti , kaads ir iemesls vispaar piipeet, saakt piipeet? Es jau arii kautkad ,seeta ar puikaam , pameegginaaju, un pretiigi tak bija. Kur jeega vispaar. Nav tak....maize, uudens, vai gaiss, bez kaa neiztikt. Tiissaa praataa elpot iekssaa duumus...auch...:((
Par teemu, ja parveelu tiessaam, nav jeegas ko atmest nemaz.

avenekazene    1 Katrs pats ir savas laimes kalejs...... 2021-10-20

pastnieks      Alena Karra grāmata ļoti ļoti ļoti daudziem palīdz, virs 90 procentiem. Izklausās neticami, ka izlasot kaut kādu grāmatu var atmest, bet saku to no savas pieredzes. Pārējais viss ir muļķības. 2021-10-28

Pereira      Mans vīrs smēķēja 55 gadu garumā un daudz!Pirmo reizi mēğināja atmest,pats no sevi "slēpjot" cigaretes!Nu tā lai nav deguna priekšā!!Tas bija smieklīgi!Bet pēc pāris gadiem saslima.Vienkārši banāls klepus un iesnas.Tad nepīpēja.Pēc slimošanas neatsāka.Nu jau 4 gadi!!Tas tiešām ir tikai gribas spēks!! 2021-10-30

Pereira      Atmetot smēķēšanu reti kuram cilvēkam ir letāls iznākums.Bet alkaholiķiem un narkomāniem gan tas var beigties bēdīgi!!Ja noteiktā brīdī nedabū ko organisms prasa!!!!Sirsniņa apstājas un viss!!!Diemžēl tā ir!!! 2021-10-30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu