Smēķēšanas atmešana

esmu smēķētāja jau 20 gadus. Tagad mēģinu atmest. Vai tas ir normāli ka dienā man vajag vismaz trīs dūmus ievilkt? Kā vispār lai ar to tiek galā?

draboss    1 Tev tos 3 dūmus nevajag, Tu vnk domā ka vajag. Ja tiešām vēlies atmest, atrodi savu ceļu, nav viena pareizā recepte. Es paņēmu to Karra grāmatu, lasīt neesmu sācis, tagad nepilnas 2 nedēlas atturos. Kāre uzvilkt ir vēl samērā jūtama, bet vēlme reiz atmest pavisam pagaidām ir spēcīgāka.

minnijai  1 3 Smēķēšanu var sekmīgi atmest tikai tad ja PATS to ļoti vēlies. Nevis tāpēc, ka "tas ir slikti, via dārgi utml).

Ja ir vēlme, tad izdosies. Ja ne pašam, tad ar zālēm. Nav ko pašam mocīties, ir medikamenti, kas liek aizmirst uzkūpināt dūmus. Tie rada sajūtu, ka nupat tas ir darīts. Tik vienkārši.

Bet...vajag pašam gribēt. Ja pats negrib- būs 100 un 1 attaisnojums, kāpēc šis moments nav piemērots atmest.

Ticiana  2 1 Man patīk sarkanais Marlboro.

furnitura  3 2 Smēķēšana ir superigs kaifs. Dzīve kļūst krāsaināka. Atmešanas ceļš ir ilgs, grūts un ne tikai no cigaretēm. Ir jāmaina savs dzīves imidžs kā tāds. Fiziski es atmetu ar tabletēm, neatceros kā sauca, tabex? jā, bet pēc tam nav baudas, nav dzīves, nav nekā... sāc rīt, ieņemies svarā, ienīsti sevi, badies, ka kāds tevi ieraudzīs, nekur neej, visas drēbes jāpērk vēlreiz - ļoti dārgi tas sanāk! Pēc tam ir jāpieliek vēl lielāks gribasspēks, lai novāktu liekos kg un atrastu citus hobijus. Kad aiziešu pensijā atkal atsākšu pīpēt. Jau iedomājos tās laimīgās dienas... :)

minnijai      01.50

Man tieši otrāfi bija- es pīpēju, depresīvākajā dzīves posmā. Kad viss bija vienalga.
Atmetu arī ar tabex, un reizē iepatikās sports, iegaršojās ūdens, retāk slimoju ar elpceļu vīrusiem. Garderobi gan esmu nomainījusi. Jo viss pa lielu vienā momentā palika.

Anxunamuna      ja gribi atmest smēķēt , tad vislabāk ir sākt vingrot .... ar garantiju , jo es tā atmetu un zinu draugus , kuri tā pat viegli atmeta .

poga16      Satiecie ar cilvēkiem,kas nesmēķē! Telpās to nedarīsi un ārā viena nosalsi. Es nesmēķēju!

pavasariga    1 Kad iemīlēsi sevi, sapratīsi, cik tas ir nevajadzīgi - sniegties pēc cigaretes, lai to aizkūpinātu.

MrAction  1   Katru reizi, kad Tev gribas smekjet uztaisi kadam minetu. Visi vinneetajos. Ja taa nopietni. smekjeshana ir tiisha seviim pari nodarishana. Sadisms. Pavasariga pareizi sakla, kad iemilesi sevi, tad sapratisi. Dzershana un smekjeshana ir neatrisinatu iekshejo konfliktu rezultats. Pareizi sakot sekas. Rezultats butu sakt rupeties par sevi, savu aadu un veseliibu. Mes nereti rupejamies par citiem, bet aizmirstam sevi miljoto. Manuprat, ljoti svarigi ir atrasties sabiedribaa, kur par Tevi ruup. Ir cilveki, kuriem Tavas ieksejas sapes neinterse un vel vairak vinji guust baudu redzot citu pardzivojumus un neveiksmes. Ka iemacities sevi miileet? 2022-03-13

Wich      Gadus 7 neesmu kurījusi. Pirms tam pīpēju apm 20 gadus. Pašai noriebās gribējās tiešām atmest, bet trūka gribasspēka.... uzreiz saku- šī nav reklāma un vēljoprojām neticu "brīnumtabletītēm". Bet pagadījās pa rokai Tabex, tā neticīgi sāku lietot un tiešām palīdzēja. Ne reizi nav gribējies atkal atsākt, un esmu priecīga ka atmetu. Ja nu kādam noder.... 2024-02-21 20:10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu