Iesakiet efektīgu diētu

Vai kāds var man ieteikt kādu efektīgu diētu , bet kas nav balstīta uz nekā neeshanu?

skaabais  2   saac sportot.

lietotajC  2   ir divi liidzeklji:

1. sports;
2. stress;
un idiotiem - 3. tv shopa zaaliites!

Mirx  1   vienkaarshi jaaskataas.. KO tu eed...

CAPRIC0M  1   Var jau seedeet uz dieetas , tikai savu organismu pakljau ljoti lielam stresam , tad kad eed vinjsh zinot ka Tu kaadu laiku neediisi , uznjem visu daudz vairaak , nekaa Tu eestu regulaari un pa druskai , needot tik daudz kameer pa aciim lien araa.Kaa saka jaaeed ir tik daudz kameer Tu juuties veel nepaeedusi..Izsleedz no savas eedienkartes treknos eedienus , meerces utt.Neeest svaigu baltmaizi , bet nobriedushu rupjmaizi..Ieklausies savaa organismaa , ko vinjsh veelas...Es domaaju par eeshanu..:)

lietotajC      -> Mirx: un eeshanas jaaparvershaas p[ar kaut kaadu trusha un govs krustojumu, kas eed visaadu, paarsvaraa vegjetaaro fignju, vaardu sakot zaali grauzh... taa nav dziive!

lietotajC      ai ai ai, kaut kur vaardu izlaidu!!! :)))

-> Mirx: un eeshanas zinjaa jaaparvershaas par kaut kaadu trusha un govs krustojumu, kas eed visaadu, paarsvaraa vegjetaaro fignju, vaardu sakot zaali grauzh... taa nav dziive!

Muad_Dib      Sports un tikai sports, pievienojos skaabajam. Pie kam veelams kaada aeroba aktivitaate - skrieshana, peldeeshana, sleeposhana. Pie kam ir noveerots - peec noskrietiem 10-15 km eest arii tik daudz vairs negribas :)) Protams, visu leeni un ar meeru - nesaakt pirmajaa nedeeljaa ar pusmaratonu :) Arii kaifu ar kjert nesliktu - peec pusstundas skreejiena iestaajaas t.s. otraa elpa ar visaam vajadziigajaam sajutaam bez kaadaam indeem ...

Mirx      lietotajC - nebuut ne. Vienkaarshi.. teixim. kautkaadi.. zhaaveejumi.. un saaliiti.. ir vairaak barojoshi.. nekaa.. vaariita galja. Zivis.. ar ir mazaak treknas..

lietotajC      -> Mirx: nu apmeeram sapratu, bet taapat doma, ka kaut kas ir taads ko gribaas, bet eest nevar mani dzen shokaa, bet iisteniibaa taa ir shauri subjektiivaa pieeja, jo man lieks svars netrucee, tikai es domaaju, ka labaakais atrisinaajums ir fiziskaas nodarbes.

Andrs      Auglji, auglji, auglji un daarzenji.:-))

Mirx      lietotajC - jaa.. eed kuukas kilogramiem.. un sporto ?.. Tak tam jaabuut kompleksam. Nu ok.. var saakt badoties.. - tauki pazudiis.. bet aada.. jau no taa stingraaka nekljuus.. Dieeta.. ir eesanas rezhiims.. Un var jau ees visu. bet ar meeru....

Mirx    1 dieeta.. sabalanseets uzturs...

lietotajC    1 -> Mirx: meeru vajag ieveerot, gan jau, bet, bljin ka redzi taadu riktiigu cepeti, praats aptumshojaas un rokas pashas baazh mutee tos labumus, ne taa? :)))

monnaelisa  1 1 "nekaa neeeshana" ir trauksmes signaals organismam, kaa rezultaataa organisms blokjeejas "nebaltaam dienaam", rezervee saglabaajot taukus... Un tas, kas pazuud, ir liekais shkjidrums un muskulju masa... Neko skaistu no sevis taadaa veidaa nevarees "izspiest"... taa kaa vieniigais veids, kaa ieguut un saglabaat skaistu augumu, ir Mirx piemineetais sabalanseetais uzturs un, protams, fiziskaa aktivitaate. Skaistu augumu veido muskulju masa, kura parasti zuud, piekopjot nepareizu dieetu - badoshanos, auglju un daarzenju dieetu un tamliidziigi. Lai neizpluustu te garaa rakstiishanaa, varu ieteikt ieskatiities saitaa, kuraa var ieguut plashu info gan par treninju programmaam, gan uzturu, izreekjinot individuaali, kas katram piemeerots. Pieregjistreejoties var sanjemt plashu individ. treninju aprakstu. http://www.ast-ss.com Lai veicas!:)

lakshmi1      japaanju dieeta:var eest visu,bet tikai ar kocinjiem:))

miillaaceniite      Vienkaarsi peec sesiem vairs neko need un pirmais,ko izdari,kad piecelies - izdzer triis glaazes tiira vaariita uudens...Rezultaats efektiivs un noturiigs,ja to ieveero ilgaaku laiku...Pie taa visa var pierast,tas nav nekas sausaliigs...

Inga*      nekaadas buyrvju dieetas nav, vienkaarshi ir jaaeeda ar praatu, eed visu to pashu tikai uz pusi mazaak, rezultaati, 2 kg nedeeljaa nost kaa likts.

averak      Sports

akvelina2002      ar badoshanos nekaa nepanaaksi. sabojaasi veseliibu, taadeelj vari droshi izmeegjinaat no riita un vakaraa paskriet kaut 5 min.

alex      pirms saceneem mums treneris ieteica labu metodi: no riitiem un vakaros pirms guleetieshanas izspied 1 veselu citronu glaazee un izdzer (bez cukura un peec tam neko need un nedzer virsuu) un ta veel eed riisus, grikjus un auzu tumi - peec paaris dienaam jau redzeesi ka dazji kg buus nost. veel paliidz tas ja iet pirtii kaut vienreiz nedeeljaa pa kaadai stundai un arii kaadas fiziskas aktivitaates. ja neveelies skriet, tad panem un pa vakariem izrau kaadu rinkji ar riteni. pirms braukshanas panem notik presiites rajonu ar politaleena pleevi un veel uzvelc kaadu gaisa necaurlaidiigu veejjaku - un kaadus desmit km tempaa nobrauc - buus laps - redzeesi :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu