Iesakiet efektīgu diētu

Vai kāds var man ieteikt kādu efektīgu diētu , bet kas nav balstīta uz nekā neeshanu?

dzivesprieks      Njā, man kā caurbirai grūti ko teikt par diētām, bet vispār es klausu organismam (man viņš baigi gudrais padomdevējs) - ēdu to, ko viņš grib un kad viņš grib - un beigās izrādās, ka nekādas pārmērības viņš nemaz negrib ;)
Un protams apēsto iztērēju enerģijā ...

theme      manupraat visefektiivaak ir...iemiileeties...un kvalitatiivs sex:))

Quinna      rekomendeeju dzert glaazi uudens pirms katra eedienreizes. Eest leenaam un nelielaam porcijaam, peec normaalas maltiites, ja veel ir izsalkums, pagaidiit vismaz 20 minuutes, jo tikai tad rodas iistaa saata sajuuta. Neaizrauties ar miltu izstraadaajumiem, ceptiem un visaadi citaadi neveseliigi apstraadaatiem produktiem, bet visaa ieveerot meereniibu.
Un galvenais uznjem pietiekoshi daudz shkjidruma, vismaz 1 l dienaa. Neaizmirsti, ka atlikusho dalju liidz optimaalajiem 1,5 l dienaa, tu uznjem ar uzturu, jo viss pat sausinji satur dalju uudens.
Lai tev veicas.

KenijA_      nju nebaaz mutee visu peec kaartas! katram produktam ir taada fishka kaa kalorijas vai tauku procenti, ko buutu veelams ieveerot. liidz ar to pashkjiro produktus - kurus eest labaak.
ar sportu vien nekas nebuus, jo uz slodzes reekjina vairaak gribeesies eest. tachu pavingrot arii vajag, neabshaubaami.

marusja      Iesakiet efektīgu diētu foto Forša sistēma, mans rezultāts -4,8 kg, -12 cm lielākajā apkārtmērā pirmā mēneša laikā.
Ir atbalsta grupas, tievējas viegli, nekad tik daudz neesmu ēdusi :D
2022-06-05 19:43

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu