Kā vīrietim strauji pieņmties svarā?

Kā strauji pieņemties svarā, ja iedzimts slaidums no tēva puses? Varat ieteikt vienalga ko, ķīmijas, injekcijas, pelmeņus utt. jo vairāk dažādu padomu, jo labāk......

orange    1 ir draugs kurš visu mūžu trennējas un cenšas uzēst/uztrennēt massu: ēd 5-6 reizes dienā, skaita olbaltumvielas, ņemās nopietni.
0 rezultāti 25 gadu laikā. Viņam ir superstruktūra un nekādas masas.
Dietologi atzīst, ka uzbaroties "kārnajiem" ir gandrīz neiespējami.

Samierinies. Piemēram, man patīk kārnie. Tikai drusku garāki kā tu.

vakardiena      Izdzen cērmes.
Bet ja nopietni - ja jau iedzimts slaidums, tad tur neko dižu nepieņemsies. Tikai veselību sagandēsi vai ar neveselīgu pārtiku, vai ķīmiskiem sūdiem, kas audzē muskuļus, bet nočakarē visus orgānus.

krigers      Ja speķis nepalīdz-tad neko darīt...! :)
Bet ja samierināsies ar to ,ka paliksi par invalīdu-pasēdi ar pliku pakaļu sniegā,kad atsaldēsi nieres viss notiksies...!
2011-12-13

zance  1   Proteīna kokteiļus-par tādiem sportistiem domātajos veikalos var painteresēties-internets ar pilns! Pārbaudīt vairogdziedzeri gan ar nebūtu peļama ideja. Ar ēdienu vien-arī var, bet pagrūti! Tā, ka proteiīnus pirms un pēc treniņiem noteikti! 2011-12-13

SweetPoison      varbūt labāk aiziet uz zāli un pieaudzēt muskuļu masu, nevis taukus?! 2012-01-24

liivs      Muskuļu masu dabūt var tīri uz olbaltumvielām, tikai jārēķina līdzi: savs svars kilogramos X 1.1-1.5 = olbaltumvielas gramos , kas jāuzņem katru dienu. Papildus ogļhidrāti lai būtu enerģija ar ko pārvērst uzņemtās olbaltumvielas audos. Paraleli tam regulāri smagi spēka treniņi (bet ne biežāk kā reizi 2 dienās - treniņa muskulus nedaudz nograuj un tad tiem jāataug ar uzviju un tikai pēc tam nākamais treniņš).
Ja konkrētus ēdienus , tad var variēt: makaroni/auzu pārslas/gaļa(normāla gaļa ne tā kas pelmeņos). Bet ar dabiskiem līdzekļiem tāpat diez vai ka vairāk par 4kg/mēn uzaudzēsi uz muskuļu masu.
2013-01-27

liivs      "savs svars kilogramos X 1.1-1.5 = olbaltumvielas gramos"
Tur bija domāts 1.1 līdz 1.5
2013-01-27

train      uzaudzet masu var jebkurs.. protams ir cilveku tipi kuriem tas ir grutak bet iespejams viennozimigi ir.. treninos tev rezultata nebus un nevar but ja neapgada oganismu ar vajadzigam baribas vielaam 2013-01-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu